Tisztelt Főpolgármester Úr!

2022. február 10. 11:49

Dr. Apáti István
Facebook
Azzal vádolt minket, hogy a budapesti emberek békés hétköznapjait zavartuk meg.

„Ön a Mi Hazánk Mozgalom által szervezett, tizenhárom nemzeti szervezettel közösen megtartott Horthy-megemlékezéssel kapcsolatban ismét billentyűzetet ragadott. Azzal vádolt minket, hogy a budapesti emberek békés hétköznapjait zavartuk meg vasárnap délután, amely természetesen újabb hatalmas hazugság.

Inkább arról kellene beszélnie, hogy Ön, minden idők legsikertelenebb főpolgármestereként a város fejlesztésével egyáltalán "nem zavarja meg" a budapestieket.

Fejlesztésnek nem nevezhetjük a Lánchíd felújításának csúfolt káoszt, a nagykörúti forgalom megbénítását, vagy a Blaha Lujza tér senki által nem tapasztalt átépítését. Egy méltóságteljes megemlékezés meggyalázása helyett inkább a tönkretett főváros rendbetételével foglalkozzon!

Napnál világosabb, hogy Ön nemcsak közlekedési alapismeretekből, hanem történelemből is elégtelenre vizsgázott. Nem először.

Értem, hogy frusztrált amiért többszöri nekifutásra sem sikerült jogosítványt szereznie, de ezt nem a budapesti autós társadalmon, illetve nem a békés megemlékezőkön kellene levezetnie.”

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés