Elfogadhatatlannak tartom, hogy Horthy Miklós máig vitatott örökségét, politikai erők gyűlöletkeltésre használják

2022. február 06. 17:31

Budapest nem kér a gyűlölködésből!

2022. február 06. 17:31
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Budapest nem kér a gyűlölködésből!

Ma Horthy Miklós halálának közelgő évfordulója alkalmából szélsőjobboldali szervezetek és álellenzéki pártok felvonulással egybekötött erődemonstrációt szerveztek fővárosunkba, félelmet keltve ezzel a lakosság egy részében. Horthy Miklós kormányzósága alatt megkezdődött egy olyan autoriter rendszer kiépítése, amely a parlamentarizmus felszámolásához, mélyszegénységhez, megkülönböztetéshez, háborús pusztításhoz, majd több százezer honfitársunk halálba küldéséhez vezetett.

Elfogadhatatlannak tartom, hogy Horthy Miklós máig vitatott örökségét, politikai erők gyűlöletkeltésre használják, megzavarva ezzel Budapest békéjét. Köszönöm azok bátor kiállását, akik ma is felszólalnak a gyűlölködés ellen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2022. február 08. 22:43
Elfogadhatatlannak, tartom hogy Horthy Miklós úgy írta le a beosztását hogy, ADJUNTKUS. Az ilyen aki nem tudja leírni, az nem hogy kormányzónak de még polgármesternek sem való. Ráadásul Horthy Miklós elkarta adatni a városházát aztán letagadta.
Ügyek
2022. február 08. 22:29
Moszna kastélyban várnak az ápolók!
Zozi
2022. február 07. 21:18
Attól még, hogy valakinek nincs nyelvvizsgája, még lehetne értelmes ember. Ez Karácsonyra nem vonatkozik. Ugyan az mint Újhelyi, nem számít, hogy a saját szavaival ássa el magát, csak a gödörből is diktálni akar. Be kéne már őket végleg temetni a saját erkölcsi pöcegödrükbe. Olyan élhető lenne ez az ország ilyen hitvány senkihazik nélkül.
Picuj
2022. február 07. 21:02
Inkább Horthy öröksége, mint a te ökörséged fasztalicska!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!