Lapos horizonok

2022. január 29. 7:12

Kovács Zoltán
Élet és Irodalom
A korrupciós sorrend élén járunk, a szegénység meg ebben az országban sokak keserves napi élménye.

„Magyarországon tort ül a korrupció, ezt, ha jól látom, Orbán Viktor kormányfő és Kovács Zoltán államtitkár meg az ő környezetük melegében doromboló politológusok kivételével mindenki tudja az országban, de meg az országhatárokon túl is. A korrupciós sorrendnek tehát az élén járunk, ha a háztartások vásárlóerő-paritáson számolt kiadásait tekintjük, akkor meg a végén: a magyar háztartások csak a bolgárokat előzik meg a rangsorban.

Erre természetesen van válasz, ezt Kovács adja meg sodró erővel, mondván, Magyarországon nincsen korrupció, csak a Transparency állítja, az viszont »az ellenzék szolgálatában áll, és Soros György pénzeli. Márpedig ő évek óta az ország ellen ármánykodik, mivel az elutasítja a nyílt határok és a korlátlan bevándorlás ideológiáját.« És máris a migránsoknál tart. Ez az ember több egyetemet végzett, informált, világlapok olvasói rovatába írogat ugyancsak sodró erejű leveleket kormánya védelmében, különleges képessége, hogy a glóbusz bármely fogalmától két lépésben el tud a migrációig jutni.

Koponyájában, teszem azt, a sivatagi róka és a határrendészeti szabályzat közötti összefüggés azonnali és szerves. A szegénységgel kapcsolatban már bonyolultabb a helyzete, mert a szegénység ebben az országban sokak keserves napi élménye. Ilyenkor a sorosozás helyébe évekkel korábbi, többnyire követhetetlen és forrásmegjelölés nélküli statisztikák sorakoznak, azzal a jogos kormányzati reménnyel, ha valaki mégis követné, az a végére úgyis beleszédül.”

Kép forrása: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 93 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát most biztosan jó ott élni!
Úgy megdrágult Romániában a gáz, az áram, hogy egyszerűen azt nem tudják, fűtsenek, egyenek, orvosságokat váltsanak-e ki inkább?
És márciusra további drágításokat ígérnek.
Ott mindig jó volt élni, miért lenne most másként?
Azért hagyták ott vagy öt-hat millióan.

Ezeknek az anyjuk valószínű, nagy qrva lehetett, amikor a korrupciózókat világra szülte, ezért nem adott nekik tisztességre való nevelést.
Ez a sokadik neveletlen büdös szájú, Kovács Zoltán, az aljas komcsi:"„Magyarországon tort ül a korrupció, ezt, mindenki tudja még az országhatárokon túl is. A korrupciós sorrendnek tehát az élén járunk, ha a háztartások vásárlóerő-paritáson számolt kiadásait tekintjük, akkor meg a végén" - öklendezi Kovács.

Azt nem teszi hozzá: 2200-BAN, 10 év alatt, 2010-hez viszonyítva: A MAGYAR HÁZTARTÁSOK VÁSÁRLÓÉRTÉKE 45%-KAL!!! NŐTT!!!

a KORRUPCIÓ? HAZUDNI! . HAZUDNI! . HAZUDNI! . KORRUPT. KORRUPT. KORRUPT.
"Az EU második legkorruptabb országa lett Magyarország a Transparency International most kiadott 2021-es Korrupcióérzékekési Indexe szerint, "
Hogy néz ki a TI Korrupcióérzékelési Indexe?
Így.
Martin József Péter: Bizonyíték a magyar korrupcióra, hogy már az EU szervei is így látják (a cégéres Soros-gazemberek szakértésére hivatkozva), ERRE AZ A "BIZONYÍTÉK" hogy
" a befektetők szívesen választották mégis Magyarországot. Ezt azzal magyarázta, hogy az állami támogatások nagyok, illetve azzal, hogy „az üzleti szereplők jelentős része beárazta a korrupciót”." Világos, ahol lefejnek téged a korrupció miatt, oda fektetsz be, TELITALÁLAT A HAZUGSÁGHAJÓRA.
"SEGÍTI-E Magyarországot az, hogy autoriter rendszer vagyunk? Ad-e ez bármilyen lehetőséget a gazdasági előrelépésre?
Ezzel a kérdéssel nyitotta Ligeti Miklós" Lásd feljebb, a befektetők sehol nem kedvelik az autoriter diktatúrákat, Magyarországgal mégis kivételt tesznek.
Talán Orbán lefizette a BMW-t, Mercedest ecetera
Eddig: Trancparency/hazugság-Orbán-kormány/valóság nulla-kettő, 0:2!
Szabó Andrea politológus: a középosztály, nagyon komolyan előre tudott lépni az elmúlt években, a szegényebbek is jobban érzik magukat, segíti a jobb érzéseket, hogy saját korábbi helyzetükhöz hasonlítják magukat.
Eddig: Trancparency/hazugság-Orbán-kormány/valóság nulla-három, 0:3!
Teplán István: "Az orbáni rendszer elhitette az emberekkel, hogy jobb helyzetbe lehet kerülni, miközben lecsúszóban van az ország." Az emberek azt érzik, amit éreznek, jobb az élet, azt hogy az ország lecsúszóban volna - NEM ÉRZIK.
Trancparency/hazugság-Orbán-kormány/valóság nulla-négy, 0:4!
"Bod Péter Ákos: annyi a túlárazás, hogy már nem lehet követni, ki a korrupt. Ey sportcsarnokért a reális 100 helyett 140 milliárd forintot fizetnének ki, akkor a teljes 140 milliárd forint bekerül a GDP-be, a túlárazás 40 milliárd forintja is pörgeti a gazdaságot, a számok lehetnek tehát szépek, de a a korrupció aláássa a gazdaságba vetett bizalmat." Ennyire hülye egy közgazdász professzor sem lehet, mint Bod. Ömlik a befektető tőke Magyarországra, ő meg a gazdaság aláásásáról hadovál. DE: a világszínvonalú, kitüntetett építészeti alkotás, a Puskás Aréna kategóriájában KÖZEPES KÖLTSÉGGEL ÉRT EL ELSŐ HELYEZÉST.
Trancparency/hazugság-Orbán-kormány/valóság nulla-öt, 0:5!
Ésik Sándor ügyvéd: "Nem kedveli a NER-t, de ügyvédként azzal jól jár, hogy az ügyfeleinek egyre több az elkölthető pénzük."
Trancparency/hazugság-Orbán-kormány/valóság nulla-hat, 0:6!
???????????????
"Úgy tűnik, a magyar társadalom jelentős része megszokta a paternalista, korrupt rendszert. Mit lehet tenni ez ellen?" – kérdezte Ligeti, a Trancparency Soros-gazembere?
Nem mondhatta ki, itt még nem tartunk, de a résztevő megszólalók, az ellenzék, a médiája pontosan tudja, amit az Alinsky-Soros forgatókönyv előír:
HAZUDNI! . HAZUDNI! . HAZUDNI! . HAZUDNI! . HAZUDNI! . HAZUDNI! . HAZUDNI! . HAZUDNI! . HAZUDNI! .
ORRVÉRZÉSIG HAZUDNI, HA A HAZUGSÁGÖZÖNTŐL A MAGYAROK ORRA VÉRE VÉGRE ELINDUL, AZT IS RÁ LEHET FOGNI ORBÁNRA ÉS
- GYŐZHETNEK
------------KOVÁCS A Trancparency hazug szarját a világba, de az csak visszahullik és ettől Financial Times és a Kovácsok csak még szarabbá válnak.
Ha a valószínűleg qrvaanyjától tisztességet tanult volna, akkor ilyen aljasságot nem követne el. Ő és az etássai.

Bajnai körmére kéne nézni!
Kétszer fényre került........ akaratán kívül.

Én magamat kopiztam, tegnapról, de meg kellett tenni, sőt, meg kell tenni, leírni, minél többször, akár ugyanazt, mert ők is ugyanazt mondják, de az övék ugyanaz a hazugság, a mienk pedig az igazság.
És a hazugság győz, ha az igazság hallgat.

És ki nem szigorítja meg normálisra a rágalmazás ellenes törvénykezést évek óta? Az Orbán rezsím.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés