A váci jobbikos arról ír, hogy leköpte billentyűzetét, amiért megnyitotta a Zsidó Egyetem honlapját

2022. január 20. 10:46
Köpködős Facebook-bejegyzésében a jobbikos politikus egy oldalt is linkelt, amelynek címe: „Zsidók a magyar közéletben - Metapedia”.

Tótváradi-Nagy Bence váci jobbikos képviselőről korábban már mi is írtunk, neve azzal került be a sajtóba, hogy korábban mosolygós Hitler-fejjel fejezte ki tetszését egy Facebook-kommentben. 

A vaconline.hu ezúttal a helyi képviselő egy újabb posztjáról számolt be, amelyben Tótváradi-Nagy Bence az Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem létjogosultságát vonja kétségbe, és trágár módon gúnyolódik rajta.

Amúgy alig szartam be a röhögéstől, amikor megláttam az egyetemek listája között a Országos Rabbiképző-Zsidó Egyetemet [...] Megnyitottam a honlapjukat, azóta törölgetem a laptopomat, még a billentyűzetet is leköptem…”

– fogalmazott a posztban.

Tótváradi-Nagy Bence ugyanebben a bejegyzésben egy zsidó származású közéleti szereplőket listázó honlapot ajánl az olvasók figyelmébe. 

Az ominózus bejegyzést megtekintheti itt:

***

Korábban Gyöngyösi Márton, a Jobbik prominens politikusa, jelenleg EP-képviselője keveredett botrányba, amiért a zsidó képviselők listázását javasolta a Parlamentben. Erről részletesebben ide kattintva olvashat.

Nyitókép: Facebook 

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Büszke" lehet rá az iskolája, meg a szülei.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés