A francia elnökségnek cselekednie kell!

2022. január 19. 16:27

Cseh Katalin
Facebook
Arra kértem Macron elnököt, foglalkozzanak a Pegasus-kémbotránnyal.

„A Pegasus-botrányról és az Orbán-kormány illegális lehallgatásairól kérdeztem Macron elnököt

A Pegasus-botrány az európai demokrácia elleni támadás. Nagyon jól tudja ezt Emmanuel Macron francia elnök is, aki ma vendégünk az Európai Parlament plenáris ülésén, ugyanis őt is célba vették a kémszoftverrel. De tudjuk mi, magyarok is, ugyanis az Orbán-kormány a saját állampolgárai, civilek, újságírók és ellenzéki politikusok ellen vetette be a Pegasust, amivel egyetlen céljuk volt, a megfélemlítés.

Parlamenti felszólalásomban arra kértem Macron elnököt, hogy a francia elnökség alatt lépjenek fel a demokratikus visszaélések ellen, és foglalkozzanak a Pegasus-kémbotránnyal. Ugyanis ha a kormányok titkosszolgálati fegyvereket használhatnak a politikai ellenfelek ellen, akkor megszűnik a demokrácia.

Az EU-nak cselekednie kell, a francia elnökségnek cselekednie kell!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 110 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A francia csapatokat nem akarod behívni?

Így van. A francia-zsidó együttélés szinte felhőtlen:
'Az izraeli miniszterelnök, Ariel Sharon, arra szólította fel a franciaországi zsidókat, hogy költözzenek azonnal Izraelbe elmenekülendő az antiszemitizmustól.

Az American Jewish Association jeruzsálemi értekezletén beszélt arról, hogy a zsidóknak mindenhonnan a világból Izraelbe kell költözniük, amilyen hamar csak lehetséges.

Hozzátette: azoknak, akik Franciaországban élnek, a költözés „elkerülhetetlen” („a must”), mert a zsidók elleni erőszak ott növekedik.

„Látjuk a legvadabb antiszemitizmus terjedését” Franciaországban – mondta Sharon.
(A BBC News tudósítása 2004. július 14-én)

"Arra kértem Macron elnököt, foglalkozzanak a Pegasus-kémbotránnyal."

Micron elnök partner lesz ebben: vehetünk majd francia kémszoftvert.

Magyarországon sem lehet büntetlenül gyalázni a zsidókat.

Jó hülyeséget beszélni, vagy fizetnek is érte:

Szisztematikusan üldözik a zsidókat Franciaországban
Oláh Gellért, 2018. március 14. 888.hu
PÁRIZS, 16:00
Egy francia akadémikus szerint etnikai tisztogatás folyik Franciaországban, melynek áldozatai zsidók, elkövetői pedig muszlimok.
A Gaston Intézet számára készített felmérésben Dr. Guy Milliére megállapította, hogy az ország zsidó népessége a 2000-ben mért félmilliós számról 400 000 alá esett. A kivándorlók elsősorban Izraelbe, a kanadai Quebec tartományba, Londonba és az Egyesült Államokba települnek át.

Ezt már leírtad máshol is, itt is megválaszolom:

62 ki tudja, honnan szalajtott ember kérése az 500 milliós unióban. Akinek nagy része olyan pártokból jön, akik hazájukban sem sokat számítanak. Te ezen most elélvezel? Nyüszítenek veled együtt, mert érzitek, hogy veszíteni fogtok. Külföldi segítség kérés, úgy, ahogyan azt Kádártól láttátok.

Viszont érdekes a dolog akkor, ha olvasom az összefogás politikusaitól a magabiztos szövegeket, amiből az jön le, hogy ők még a szörnyen igazságtalan rendszerben, ebben a diktatúrában is nyerni fognak. Akkor mitől félnek? Csak nem arra jók a külföldi segédcsapatok, hogy az ő segédletükkel, zavarkeltésükkel hekkeljétek meg a választást?

Amúgy nem tűnik fel, hogy utoljára Kádár kért ilyen nyíltan külföldi beavatkozást, mint most Cseh Katalin? Bige Lászlóhoz hasonlóan ő is kormányváltással szeretné megúszni az elkövetett csalást?

Az, hogy ismered őket, az jó lenne vagy rossz?
Julie Stahl-t ismered?
Azt írta tavaly, hogy a franciaországi zsidóknak bújkálniuk kell.
'We Have to Hide': French Jews Worry About European Anti-Semitism 70 Years After Holocaust
04-17-2020
Julie Stahl, CBN News

Izrael után Magyarországon él a legtöbb zsidó leszármazott
Egy egymillió nyolcszázezer ember DNS-ét feldolgozó tanulmány szerint száz ország közül Izrael után Magyarországon a legmagasabb a zsidó leszármazottak százalékos aránya - jelentette a Jediót Ahronót című izraeli újság honlapja, a ynet kedden.
Magyarországon a legmagasabb a zsidó leszármazottak aránya
A MyHeritage nevű, genetikai alapú családfakutatással foglalkozó szervezet felmérése szerint Izrael után a népességhez viszonyítva
MAGYARORSZÁGON ÉL A LEGTÖBB ZSIDÓ LESZÁRMAZOTT, TÖBB, MINT AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN.

- 2012-ben a Fidesz vezette parlament léptette életbe az Alaptörvénynek nevezett új alkotmányt, amely a magyar zsidóságot a magyar nemzet elválaszthatatlan részeként ismeri el.
- Az első Orbán-kormány 2001-ben megalapította a Holokauszt Múzeumot és egyúttal bevezette a magyar holokauszt
áldozatainak nemzeti emléknapját.
- Az alaptantervbe belefoglalták a Holokauszt oktatását és megemelték a holokauszttúlélők nyugdíját.
- A jelenlegi kormány európai viszonylatban is kiemelkedő rendelkezéseket hozott a holokauszttagadás, a gyűlöletbeszéd és a gyűlöletkeltő szimbólumok használatának büntetéséről.
- A miniszterelnök zéró toleranciát vezetett be az antiszemitizmus ellen és sikerrel számolta fel a zsidó és roma lakosságot megfélemlítő félkatonai csoportokat.
- A kóser vágás európai betiltásának egyre erősödő tendenciájával szemben Magyarország egyedüliként emelte fel szavát a kontinens zsidó életének jövőjétől elválaszthatatlan vallásszabadság és vallásgyakorlás védelme érdekében.
- A kormány forrásokat biztosított zsinagógák és zsidó temetők újjáépítésére, és egy jelentős zsidó intézményfejlesztés részeként nyolcvan év után ismét új zsinagógát épített Budapesten.
- Orbán Viktor volt az első magyar miniszterelnök, aki nyilvánosan elismerte, hogy Magyarország bűnt követett el a holokausztot illetően, hiszen Magyarország vétkezett, amikor nem védte meg zsidó polgárait.
Ami Izrael támogatását illeti: Orbán Viktor miniszterelnök vezetése alatt Magyarország Izrael szuverenitásának és függetlenségének leghűségesebb támogatói között van olyan – részletezte a kormánypártok intézkedéseit.

Gondolod, hogy Macront érdekli most a te feljelentgetéseid.
Franciaországban is választások lesznek. Azzal foglalkozik, nem a te sirámaid.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés