Gattyán: Mégis, mivel verem én szét az ellenzéket?

2022. január 18. 10:55
A milliárdos szerint az ellenzék bár „demokratikus oldalként” hivatkozik magára, az ő ajánlatát mégsem fogadták demokrataként.

Interjút közölt a Telex Gattyán György milliárdossal, ahol természetesen szóba került pártja, politikai céljai, valamint kapcsolata az ellenzékkel és a kormánypártokkal. Gattyán úgy fogalmazott, a webstreaminggel nemzetközi piacra dolgoznak, így „zéró kapcsolatunk van a NER-rel”. Mint fogalmazott, politikai pályára lépését az motiválta, hogy

láttuk, hogy olyan űr alakult ki, amiben van legalább kétmillió ember, akik teljesen magukra maradtak, elvesztették a hitüket a magyar államban, a kormányban, az ellenzékben”.

Együttműködés az ellenzékkel? Lezárt ügy

 Az interjúban kitért a milliárdos az ellenzék számára írt nyílt levelére is. Mint a milliárdos mondta, a nyílt üzeneteken kívül nem kommunikált semmilyen formában ellenzéki politikusokkal. Elmondása szerint „azért úgy nagyon nehéz, ha már előre megtagadják az embert. Őszintén: az engem nagyon meglepett, hogy mi volt az első reakció”.

Ha azt mondják, hogy ők a demokratikus oldal, akkor abból a demokratikus felfogásból nem következik, hogy oké, más is el akar indulni egy demokratikus versenyben, és minimum sok sikert kívánok neki?”

– tette fel a kérdést Gattyán. 

A Megoldás Mozgalom alapítója elárult azt is: most már nem tárgyalna Márki-Zay Péterrel. „Nem csak én nem akarok, ők sem akarnak, ezt többen kimondták, lezárt ügy” – hangsúlyozta.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mindenesetre a telex-kommentmező őrjöng.
Ez jó.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés