Kovács Gergő Márki-Zayról: Szomorú, hogy ez jutott az ellenzéknek

2022. január 17. 10:55
A Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke „ma nem mondaná azt”, hogy az ellenzék „jól járt Márki-Zay Péterrel”.

Interjút készített a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnökével a Telex, amelyben többek között szóba került az ellenzék helyzete és Márki-Zay Péter is. 

Kovács Gergő először is felidézte azt az időszakot, amikor Márki-Zay októberbena Kutyapárt ellen kampányolt, és arról beszélt: „Kampányolni fogok azért, hogy az emberek ne az MKKP-ra szavazzanak”. Mint mondta, „ez az időszak durva volt”, mert, mint fogalmazott, „jöttek az emailek, írtak Facebookon, nem is tudtunk egy padfelújítást úgy kiposztolni, hogy ne arról szóljanak a kommentek, hogy miattunk fog nyerni a Fidesz”.

MZP a szeretetországról beszél, de nem gondol bele, hogy milyen következményei lehetnek, ha tesz egy ilyen kijelentést”

– húzta alá. 

„Nem járt jól az ellenzék MZP-vel”

Kovács Gergő felemlegette Márki-Zay nyilatkozatát is, miszerint „az előválasztás előtt nekünk könyörgött, miközben nem is beszéltünk az előválasztás előtt. Mondja persze azt, hogy ne szavazzanak ránk, csak mondjon igazat”.

Szomorú, hogy ez jutott az ellenzéknek, ma nem mondanám azt, hogy jól jártak Márki-Zay Péterrel”

– fogalmazott. 

A pártelnök arról is beszélt, hogy az ellenzék győzelméért szurkol, hozzátette ugyanakkor, hogy „reméljük, így, hogy hat párt áll Márki-Zay Péter mögött, és neki nincs saját frakciója, talán nem lesz akkora hatalma”.

Fotó: Mandiner/Mátrai Dávid

Összesen 129 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kutyapárt = a Moslék(MSZP) SZDSZ-e

Ennyi.

Ugye konkrétan megmondták azt is, hogy pont a billegő kerületekben NEM fognak jelöltet állítani, a Moslék esélyeit javítandó. Ennél jobb indikátor nem kell.

"
Kovács Gergő felemlegette Márki-Zay nyilatkozatát is, miszerint 'az előválasztás előtt nekünk könyörgött, miközben nem is beszéltünk az előválasztás előtt.'
"

Csak tudnám azt, hogy mi értelme van ilyeneket hazudni? MZP mondja azt, hogy a Kutyák az ellenzék esélyét rontják, köszi puszi, ennyi. Fasznak muszáj hazudozni?

Nagyon kifejezően jelenítetted meg, hogy az ellenzék állandóan csúsztat: hol a nagyszerű kormányzati eredmények letagadásával, hol "csak" bagatellizálásával, hol újabb kifogások keresésével, hol mondvacsinált ellenvetésekkel, hol egyéb maszlagolással.

Ez szól rólatok, kutyák:
Petőfi: A KUTYÁK DALA

Süvölt a zivatar
A felhős ég alatt;
A tél iker fia,
Eső és hó szakad.

Mi gondunk rá? mienk
A konyha szöglete.
Kegyelmes jó urunk
Helyheztetett ide.

S gondunk ételre sincs.
Ha gazdánk jóllakék,
Marad még asztalán,
S mienk a maradék.

Az ostor, az igaz,
Hogy pattog némelykor,
És pattogása fáj,
No de: ebcsont beforr.

S harag multán urunk
Ismét magához int,
S mi nyaljuk boldogan
Kegyelmes lábait!

Pest, 1847. január

Köszönet a mindenki számára érthetően, világosan, lényeglátóan megfogalmazott képzeletbeli párbeszédért.

Engedd meg, hogy hasonló formában folytassam, s másokat is erre biztatok.

Makacs balos szavazó: Orbán, s kormánya antiszemita, nyomorgatja a hazai zsidóságot, gátolja identitásuk szabad megélését.
ÉN: Tények hosszú sora támasztja alá, hogy a magyarországi zsidóság hitéleti-kulturális-oktatási reneszánszát éli át. Zsinagógák, temetők felújítása, s hosszú a sor. Csak az európai körképben vizsgálódva bizonyítottan Magyarországon érzi magát a legnagyobb biztonságban az itt élő zsidóság, no meg a többség, Orbán Viktor kormányának köszönhetően.
Makacs balos szavazó: Az Orbán vezette keresztény kurzus elszívja az oxigént, a pénzt, a támogatásokat a baloldali kultúra képviselői elől.
ÉN: Statisztikailag nagyságrendekkel nagyobb költségvetési támogatásban részesülnek a balliberális alkotók, alkotóműhelyek, mint politikai pandantjaik. Mely filmesek kaptak kiugróan magas állami támogatást, s kik mocskolták már másnap bel-és külföldön a magyar kormányt?
Makacs balos szavazó: Orbán klientúrája igencsak meghízott, mindent Mészáros és a többiek nyelnek le.
ÉN: Keresem a példát arra, hogy balos kormányzás alatt mely jobboldali vállalkozók nyertek pályázatokat balliberális vállalkozókkal szemben. Ugye emlékszünk még arra, amikor a szoci belügyminiszter asszony elszólta magát a vidékfejlesztési támogatások kapcsán.......tudni fogjuk, miként osszuk el pénzt.
Makacs balos szavazó:A faluban, a városon a fideszes vállalkozók nyúlnak le mindent.
ÉN : A vidéki Magyarországon 90-ben, de már előtte az akkori MSZMP-s helyi elit nyalta le a habot az egykori közös tortáról. A TSZ-elit megvásárolta a legjobb földeket, a pártbizottsági elvtársak pedig az ÁFÉSZ boltjait, mindent, ami szolgáltatás. Az országos privatizáció, az új vagyonfelhalmozás nyertesei azon elvtársak lettek, akik levették a polcról Lenin szobrát, a sufni aljába dugták a párttagkönyvüket. A KISZ Pest-megyei első titkára, Hámori Csaba a Népszabadságban nyilatkozta, hogy miután neki is sikerült harácsolni valamit, s embereket foglalkoztat, hogy ő jó kapitalista, munkát ad. Az MSZMP, majd MSZP elszegényedni, csődbe menni soha sem tudó Szekeres elvtárs a Népszabadságban arról értekezett, hogy Ő mindig kapitalizmust akart. Miután a felesége nevére már átkerült a munkásőr üdülő. Csak a buta, tizedik emeleten lakó Józsinak nem szóltak, hogy neki kell-e egy belőle. De most Józsitól és a többi tisztességes lakótelepi embertől várják, hogy újból visszaemeljék őket a húsosfazék mellé.
Makacs balos szavazó: Szeretném biztosítani gyermekeim, unokáim számára szexuális identitásuk szabad megválasztását, , az állam ne szólhasson bele.
ÉN: A döntő többség szeretné, ha gyermekéből, unokájából az óvodában, iskolákban nem nevelnének deviáns buzikat, LMBTQ aktivistákat.
Ingadozó jobbikos: Azt a kurva életbe, most mit csináljak a bakancsommal, a fekete ruhámmal, többet már nem vehetem fel, csak itthon? Hogy megyek ebben MZP-t éltetni a sarki zsidó, DK-ra szavazó fűszeressel, már a cigányokat sem szidhatom? legalább is akkor, amikor a koalíciós barátaimmal, ez még nehezen jön ki a számon, Orbán leváltása mellett tüntetünk? Azért jól átbasztatok, a régiekkel, amikor összejövünk mutogatjuk egymásnak egykori választási kiadványainkat. Saját kedvencem a SOKKOLÓ, címlapján a felirat: "Népítélet/?/S alatta középen Feri bilincsben, mögötte Hiller, Lendvai, Kóka és Horváth Ági. Lesz itt még szebb jövő?

Egy józanul gondolkodó pozsonyi úti kereskedő: "Biztos, hogy jót teszek a családommal, gyermekeimmel, unokáimmal, azzal az országgal, amelyben zsidóként biztonságban élhetek, csak azért, mert utálom Orbánt, és a gojokat? Biztos, hogy egy balliberális zsidó, vagy nem zsidó büszke lehet a mai ellenzéki kínálatra, egy szakmailag és morálisan is totálisan alkalmatlan miniszterelnök-jelöltre? Csak ennyit vagyunk képesek magunkból kiizzadni? Lefeküdni a hatalom megszerzéséért a nácikkal? Az, hogy most zsidó vezeti, nem jelent semmit. A tagság többsége nem változott, parlamenti képviselőiket garasokért meg lehetett vásárolni. Ha ezekkel együtt győzünk, s szerepelünk a győzelmi fényképalbumon, biztosan kitesszük otthon, s elmeséljük gerinctelenségünket a temetőben, halottainknak?
ÉN: Lipóciai polgártársak, még nem késő felébredni, s lenyomni torkunkon áprilisban az Orbánnak nevezett gombócot. Azt túléljük, de ha ez a szedett-vedett koalíció győz, azt a gazdasági, politikai káoszt aminek biztos letéteményesei, már nem.

Kétfarkú számára kétszer kell elolvasni. Nehogy az egyik farok megsértődjön.

Tökéletes diagnózis, mindenben osztom a véleményedet.

Prolikám, olvass Pash Cuttert......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés