Kovács Gergő Márki-Zayról: Szomorú, hogy ez jutott az ellenzéknek

2022. január 17. 10:55

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke „ma nem mondaná azt”, hogy az ellenzék „jól járt Márki-Zay Péterrel”.

2022. január 17. 10:55
null

Interjút készített a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnökével a Telex, amelyben többek között szóba került az ellenzék helyzete és Márki-Zay Péter is. 

Kovács Gergő először is felidézte azt az időszakot, amikor Márki-Zay októberbena Kutyapárt ellen kampányolt, és arról beszélt: „Kampányolni fogok azért, hogy az emberek ne az MKKP-ra szavazzanak”. Mint mondta, „ez az időszak durva volt”, mert, mint fogalmazott, „jöttek az emailek, írtak Facebookon, nem is tudtunk egy padfelújítást úgy kiposztolni, hogy ne arról szóljanak a kommentek, hogy miattunk fog nyerni a Fidesz”.

MZP a szeretetországról beszél, de nem gondol bele, hogy milyen következményei lehetnek, ha tesz egy ilyen kijelentést”

– húzta alá. 

„Nem járt jól az ellenzék MZP-vel”

Kovács Gergő felemlegette Márki-Zay nyilatkozatát is, miszerint „az előválasztás előtt nekünk könyörgött, miközben nem is beszéltünk az előválasztás előtt. Mondja persze azt, hogy ne szavazzanak ránk, csak mondjon igazat”.

Szomorú, hogy ez jutott az ellenzéknek, ma nem mondanám azt, hogy jól jártak Márki-Zay Péterrel”

– fogalmazott. 

A pártelnök arról is beszélt, hogy az ellenzék győzelméért szurkol, hozzátette ugyanakkor, hogy „reméljük, így, hogy hat párt áll Márki-Zay Péter mögött, és neki nincs saját frakciója, talán nem lesz akkora hatalma”.

Fotó: Mandiner/Mátrai Dávid

Kapcsolódó cikkek

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cybericius
2022. január 18. 13:23
Önző egy fazon a fentiek alapján. MZP-nek abban igaza van, hogy ezek szalámizzák a moslékot. Egyben a kutyák színt vallanak: váltást szeretnének. Ha a kettőt összeadjuk, ez szimpla hatalmi hecc/hack. Ugassanak csak!
Most80
2022. január 18. 07:53
A nihilista segédcsapat. Néha látszólag morognak egy kicsit, döntő helyzetben tizedmásodperc alatt állnak az "összefogás" fedőnéven is ismert bűnszövetkezet mellé.
Akitlosz
2022. január 17. 19:59
Miért nem a saját pártjával foglalkozik? Miért nem a saját pártjáért kampányol? Olyan sokat ellenzékezik, hogy már nem hiteles a pártja alternatívának.
ptrfarkas43
2022. január 17. 19:55
Génhibás köpködi az agyatlant.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik