Ungár Klára szerint meg kell nevezni a fideszes vezérkar és a kormány meleg tagjait

2022. január 15. 9:06
Márki-Zay Péter után újabb baloldali személyiség listázna egyet.

Márki-Zay Péter kijelentései után ezúttal egy újabb közismert baloldali személyiség szólított fel listázásra, írja a Magyar nemzet. Ungár Klára szerint ugyanis „név szerint meg kell nevezni a Fidesz vezérkar és a kormány meleg tagjait”.

„Orbán elkezdte a homoszexualitás és a pedofília direkt összekapcsolását. Azt már nem is érdemes leírni, hogy a pedofilok többsége, szignifikáns hányada heteroszexuális. Ettől még nem lesznek a heteroszexuális, nem pedofil emberek elítélendők. Kivéve, ha olyan gazember, mint Orbán és csatlósai/alattvalói. Azt hiszem, ez ellen már csak egy módon lehet védekezni: név szerint meg kell nevezni a Fidesz vezérkar és a kormány meleg tagjait!” írta a Facebookon Ungár Klára.

Nyitókép: MTI

Összesen 181 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez ilyen hideg-meleg játék, oviban játszottuk. Ungár Klára mond neveket, egy kormánytag pedig azt válaszolhatja, hogy "hideg, hideg, melegszik, meleg, tűzforró" - és akkor megvan a meleg kormánytag.

1993-ban Ungár Klára Fodor Gáborral és Molnár Péterrel meg akarta puccsolni párton belül Orbán Viktort, mert Orbán levált az SZDSZ-ről, nem fogadta el a Demokratikus Chartát, ami az MSZ(M)P-t hozta vissza a karanténból. A puccs kísérlet nem sikerült, Ungárék távoztak az SZDSZ-be.

Orbán azóta számít fekete báránynak.

Itt mindenki meghibbant?

Képzeljük el már ugyanezt a mondatot fordítva, ha fideszes politikus mondott volna valaha ilyet... kb. behívta volna a progresszívhaladó oldal a brüsszeli csapatokat.

Te is kerülhetsz célkeresztbe, semmi nem kell, hozzá, csak egy elhatározás. Aztán mosakodhatsz, bizonyítsd be, hogy nem igaz.

De akik felfedik magukat, és meghívnak egy forró éjszakára, azokat a kebledre öleled? Vadászol, János, vadászol?

Ha valakiről elterjed, akkor csak annyi biztos, hogy terjesztik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés