Dobrev Klára nem indul újra az EP-alelnöki posztért

2022. január 12. 11:33
„Az előttünk álló időszakban Magyarországon a hazai kampányra, Brüsszelben az Európai Egyesült Államok elősegítésére fogom minden erőmet koncentrálni” – írja a politikus bejegyzésében.

„Az európai parlamenti alelnöki megbízatásom két és fél évre szólt, és most lejárt. Úgy döntöttem, nem indulok újra, a parlament a jövő héten új elnököt és alelnököket választ” – írja Dobrev Klára hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében. A DK-s politikus szerint nehéz időszak volt, tele gondokkal, nehézségekkel, konfliktusokkal és a járvány miatt nagy veszteségekkel, de ahogy fogalmazott: mégis ez az elmúlt két és fél év volt életének a legfelemelőbb és legmozgalmasabb időszaka. Dobrev szerint mindennél fontosabb feladat most a választás megnyerése és Orbán Viktor leváltása. 

„Az előttünk álló időszakban Magyarországon a hazai kampányra, Brüsszelben az Európai Egyesült Államok elősegítésére fogom minden erőmet koncentrálni. Hatalmas munka vár ránk, tartsatok velem!” – zárja bejegyzését Dobrev Klára.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

 

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már az is összeurópai szégyen volt, hogy egyszer elnyerte a posztot.

Megvehette.....
Teljesen ismeretlenül egyből alelnök?

Benne van a pakliban.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés