Márki-Zay Péter: A Fidesz titkos terve, hogy magánegészségügyet alakítson ki

2022. január 8. 19:47
2018-ban a baloldal miniszterelnök-jelöltje még úgy fogalmazott: „Én meg vagyok győződve róla, hogy ezen az állapoton, ami ma van, ezen csak egy drasztikus magánosítás segíthet”.

„Van egy titkos terve a Fidesznek, hogy a választások után magánegészségügyet alakítanának ki” – ezt Márki-Zay Péter mondta az ATV Híradójának. Ennek ellenére 2018-ban még ezt nyilatkozta a baloldal miniszterelnök-jelöltje: „Én meg vagyok győződve róla, hogy ezen az állapoton, ami ma van, ezen csak egy drasztikus magánosítás segíthet”. Márki-Zay Péter szerint már most úton van az ország efelé.

„Ma az ország teli van magánszolgáltatókkal. A Fidesznek van egy titkos terve, hogy a választások után magánegészségügyet fognak kialakítani, és privatizálják az egészségügyet” – mondta az ATV Híradójának a baloldal miniszterelnök-jelöltje, hozzátéve, hogy ehhez már a tanulmányok is elkészültek. „Ezzel szemben mi,

amit az Orbán utáni Magyarországon képviselünk az az, hogy ne csak a fideszes oligarcháknak járjon magánkórház,

hanem a jászberényi kórházban, vagy a miskolci kórházban is kapjuk meg azt a minőségi ellátást, ami jár nekünk. És ha ezeket nem tudják teljesíteni, és ha valakinek magánkórházba kell menni, azt is fizesse az állam” – hangzott el Márki-Zaytól.

 

 

 

Márki-Zay Péter privatizálná a kórházakat

„Én meg vagyok győződve róla, hogy ezen az állapoton, ami ma van, ezen csak egy drasztikus magánosítás segíthet” – nyilatkozta még 2018-ban baloldal miniszterelnök-jelöltje. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP 

Összesen 105 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Márki-Zay szokásos trükkje, amikor rajtakapják a hülyeségein, hogy a saját sarát megpróbálja rákenni a Fideszre / pl "csak a Fidesz hozott be migránsokat"/. De átlátszó az ügyeskedése, mert a Fidesz már 10 éve nem "titkos" módon kormányoz, hanem megbízható és nyílt következetességgel.

MZP szereplése nem ciki a gondolkodó ellenzéki politikusok, szavazók számára? Ekkora igénytelenséget, pontatlanságot, hazugságot, silányságot, primitívséget hogy tudnak lenyelni? Most akkor Klári felkészül, vagy sem? Lesz egy kulturált ellenzéki jelölt, vagy sem?

Elég lassú ez a titkos terv. Hány évszázad után fogják megvalósítani?

Intellektuális kapacitás hiány.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés