Hajrá Zoltán, hajrá új SZFE

2022. január 7. 10:46

Bognár Zsolt
Színház Online
Sándor Erzsiről csupán saját tapasztalati élményeim alapján szeretnék egy tényt megosztani.

„Túlságosan egyszerű lenne Sándor Erzsi Rátótit ért minősítgetéseire írásom szemérmetes Erzsókjának magyarországi és nemzetközi, üstökösként feltűnt és azóta is a színházművészet égboltját beragyogó és mindent elhomályosító részletes pályaívével válaszolnom.

Ahhoz próbálom tartani magam, hogy konzervatív oldalunkon az adjonisten után, ha lehet, ne legyen hasonló a fogadjisten. Éppen ezért Sándor Erzsiről csupán saját tapasztalati élményeim alapján szeretnék egy tényt megosztani, hogy annak fényében értékelhesse a tisztelt olvasó a balos Népszava ügyeletes kulturális bomlasztójának Rátóti elleni megszólalását.

Az SZFE átalakításának pillanatától számtalan cikkben fejtettem ki véleményemet a Magyar Nemzet véleményrovatában, a Mandiner vendégszerzőjeként, valamint a vasarnap.hu és a szinhaz.online.hu felületén, egyértelműen a változást végrehajtók mellett. Engem is meglepett, hogy a kommentelhető felületek koronázatlan királynőjeként írásom szemérmetes Erzsókjánál aktívabban kárörvendő, személyem ellen mocskolódó beírót hetedhét országon belül és kívül nem lehet találni.”

Nyitókép: Rátóti Zoltán
Mandiner/Földházi Árpád

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem nagyon láttam még olyat, hogy egy véleménycikk leközlésekor a szerk. megjegyzéseket írogat egy-egy gondolat után.......mert az nem tetszik nekije.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés