Válaszolt Szilágyi Liliána apja a vádakra

2021. december 30. 17:54
Az úszónő apja mindent tagad, büntetőeljárást indít.

Szilágyi Liliána szerdán szexuális bántalmazással vádolta meg az apját. Az egykori olimpikon, vb 6. és eb 5. úszó, jelenleg ügyvédként dolgozó Szilágyi Zoltán az origón megjelent nyílt levelében válaszolt a lányának az állításaira. „Hat éve teszed velem, amit teszel, eddig csendben tűrtem” – kezdte a levelét Szilágyi.

A nyílt levélben ismertette, hogy büntetőeljárást indít a lánya ellen, valamint, hogy „ezt követően nem kívánok a sajtóban védekezni vagy magyarázkodni, mert amit állítasz, az ellen nem lehet védekezni,

hiszen hogyan bizonyítsam, hogy sosem vertelek vagy bántalmaztalak sem Téged, sem édesanyádat, sem a húgodat”.

Zárásképpen pedig arra kérte a lányát, hogy „a Szilágyi név helyett viseld édesanyád családnevét, mert nem hiszem, hogy akár a Te, akár az én vonatkozásomban a továbbiakban bármilyen okból is indokolt lenne, hogy te Szilágyi Liliánának nevezd magad”.

Nyitókép: MTI/EPA/Esteban Bib

Összesen 902 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát jó, azért a bűncselekmények azok közügyek, ennyiben van helyük a neten, de ítélet még valóban nem született arról, hogy történtek-e egyáltalán bűncselekmények, és ha születik majd ítélet, nem mi hozzuk meg. Úgyhogy magam is a csöndes pislogást javaslom.

"Az elnök megerősítette, hogy Szilágyi Zoltán hozza és viszi kisebbik lányát, Szilágyi Gerdát a versenyekre, és azt is, hogy Szilágyi Gerda hermetikusan elszigeteltté vált versenyzőtársaitól."
https://magyarnemzet.hu/sport/..

Miért, Magyarországon mi nem Orbán-Gyurcsány harc? Csak még el kell dönteni a szereposztást. Bár számos olvtársunk ebben is segít...

Értem, hogy közelednek a választások, de Szilágyi Liliána idegállapotáról mennyiben tehet Orbán? Hülye-e vagy?

Szóval akkor nem Orbánra készülsz szavazni. Rendben, igyexem földolgozni ezt az információt. De ebben a posztban két másik ember viszályáról, ill. egyikük vélelmezett bűncselekményeiről van szó, amit nota bene az illető tagad. Meg amúgy pl. tél van, közeledik a szilveszter, mindenféle filmek mennek a mozikban, szóval egy csomó minden történik Orbánon kívül. Hibát követsz el, ha Istenként tartod őt számon.

Kicsit túl lelkesnek talállak ahhoz képest, amennyi tényleges információt föltételezek rólad.

Es gibt keine dritte Möglichkeit.

Egy apa korábban kérte a lányát, hogy ne viselje a nevét. Még az előtt, hogy a lány a nyilvánossághoz fordult

Milyen apa ez???
Alighanem lehet igaz amit a lánya állít.

Na jó, ez csak elgépelés, de "pünktlich". Amúgy bocs...

Ezekből a kommentekből látszik, milyen káros az a jogi vákum, amely a törvényhozás illetve a bírói gyakorlatrészéről nem szabályozza rendesen a rágalmazás esetét.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés