Pedofilbotrány a CNN-nél: a volt producer állítólag 3000 dollárt fizetett egy kislányért

2021. december 22. 20:52
A CNN producere, aki Chris Cuomo műsorában dolgozott, tagadja a vádakat, miszerint 3000 dollárt fizetett azért, hogy egy 9 éves lányt Nevadából Vermontba repítsenek, ahol aztán szexuálisan bántalmazta.

A CNN egykori alkalmazottja, a 44 éves John Griffin – a csatorna szintén botrányokba keveredett sztárjának, Chris Cuomo showjának a producere – szerdán tagadta, hogy 3000 dollárt fizetett volna egy nevadai nőnek azért, hogy egy kilencéves kislányt Vermontba repítsenek, ahol aztán szexuálisan bántalmazta a kislányt.

Griffin az Egyesült Államok Vermonti Kerületi Bíróságán tett vallomást, ahol gyermekkereskedelemmel vádolják. Ha elítélik, akár életfogytiglani börtönbüntetésre is számíthat.

A producert a hónap elején tartóztatták le, miután szövetségi esküdtszék emelt vádat ellene, egy fiatal lány ügyével kapcsolatban, aki tavaly egy nővel együtt szállt meg vermonti otthonában.

Óvadék nélkül tartják fogva Griffint

Erre azután került sor, miután az Egyesült Államok vermonti kerületi ügyésze, Nikolas Kerest hétfőn letartóztatási indítványt nyújtott be, és kérte, hogy a bíró zárassa be a vádlottat.

Griffin megpróbált megtéveszteni, bizonyítékokat megsemmisíteni, és elkerülni a felelősségre vonást"

– írta az ügyész indoklásában, és hozzátette: „A vádlott gazdag ember, aki kétségbeesetten fogja megpróbálni elkerülni a felelősségrevonást”. A szerdai bírósági tárgyaláson Griffin elárulta hogy korábban „kábítószer- vagy alkoholfüggősége miatt került kórházba” – írta meg a Fox News.

Fotó: Facebook

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A CNN egy példamutató műsorszóró. Már milliók követik.

Már akkor ezt írtam, most "neked is beteszem", ha így szereted:
"A lényeg nem az, hogy Szájer mit csinált. A lényeg az, hogy a Fidesz mit nem csinált.
Nem óvta meg a magyar kormányt ettől a blamától és nem tette lehetetlenné, hogy magas beosztású, valójában mindenféle szintű funkcionáriusa ne legyen zsarolható.
Zsarolható pedig az, aki bűnt vagy botrányos dolgot követ el, amit takargatni akar.
A Fidesz nem bizonyította a társadalomnak, hogy a zsarolhatóságot meg tudja akadályozni. Azt bizonyította, hogy nem tudja és a szemembe még azt is bizonyította, hogy azt se tudja mi fán terem ez a rendészeti tevékenység. Hiszen beismerten harminc éve fungál élpozícióban ez az elszabadult hajóágyú. És nem csak ő, hanem a felelős pozícióban lévő felesége is, aki szintén zsarolható, mert nyilván nem közömbös számára a férje hitelessége. Meri valaki is állítani, hogy a bíróságok ilyen-olyan furcsa ítéletei körül nem legyeskedhetnek zsarolók dögivel?"

Ha egy vezető politikus zsarolható, akkor az egész ország érdeke zsarolható, ami jóval több, mint szexuális tévelygés.

Mindenkivel gond van, aki zsarolgató. Csak szexmániákus ember gondolhatja, hogy zsarolni csak szexuális beállítottsággal lehet.

Zsarolható az, aki bármely cselekedetét titokban akarja tartani, legalább egyvalaki előtt.
Nem értem, hogy másoknak mi közük lehet egy bizonyos esethez?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés