Laár András Gallának: Elsősorban a Te érdekedben kérem, a meztelenkedésről ne nyissunk vitát!

2021. december 10. 10:10
Laár András Facebook-oldalán válaszolt Galla Miklósnak, aki továbbra is magának követeli a Karinthy-gyűrűt.

Mint ismert, Laár András kapta idén a Karinthy-gyűrűt, amelyet a szórakoztató műsorokban nyújtott kiemelkedő előadói tevékenységért adnak át minden évben. A humorista ezután felajánlotta, hogy Galla Miklóssal felváltva hordják ketten, amelyre Galla Miklós egy nyílt levélben reagált, végleg magának követelve gyűrűt. Laár András erre válaszul szintén egy nyílt levéllel jelentkezett, a humorista a következőket írta közösségi oldalán:

„Kedves Miki!

Bevallom, elképesztett válaszod érthetetlenül csökönyös végkifejlete. Levelednek a meztelenkedés tagadására vonatkozó részét pedig most ugorjuk át... Maradjunk az érdemek taglalásánál. Ezt a díjat vélhetőleg azért kaptam, amit a L'art pour l'art Társulat keretein belül műveltem, mert minden vicces figurám a Társulat égisze alatt született, és jutott el oda, ahol most tart.
És ugyanez elmondható a Te humor pályádról is.

Ebben a díjazásban tehát eszmeileg benne foglaltatik a Társulat egésze. Ebből következően úgy gondolom, hogy kibővíteném a Gyűrű hatókörét a Társulat többi tagjára is! Elsősorban említeném Dolák-Saly Róbertet, aki a Boborján!!!  De emellett Naftalin Ernő és Leopold »Filmvetítő« Porondmester is. Mire ment volna Besenyő Pista Bácsi, Boborján nélkül? Tehát Robinak eszmeileg ugyanúgy járna ez a díj, mint minekünk.

Továbbmegyek: Szászi Móni! Ő találta ki, hogy a meglévő figurákból csináljuk meg a Besenyő Családot!!!  Amely végül is az igazi sikert hozta el a Társulat számára. Mire mentünk volna Te és én a Besenyő Család nélkül? Aztán Pethő Zsolt, aki átvette Margit szerepét a távozásod után, és egy egészen más, de mégis ugyanolyan érvényes, ugyanolyan sikeres karaktert formált belőle. És a Társulat egykori és mostani férfitagjai közül egyedül Ő tud táncolni....ja és a koreográfus is Ő!!!

Ha igazságosak akarunk lenni, márpedig én szeretnék, akkor Zsolt is méltó lenne a díjra. Ezért az idáig csak kettőnkre kiterjesztett »Vándor Karinthy Gyűrű« programot kiterjeszteném Dolák-Saly Róbertre, Szászi Mónira, és Pethő Zsoltra is. Ez úgy nézne ki, hogy január 1-én megkapnád tőlem a Gyűrűt, de február 1-én nem nekem adnád vissza, hanem a Robinak, aki tovább adná a Móninak március 1-én, aki áprilisban Zsolthoz továbbítaná. A Gyűrű (Drágaszág) így június elején kerülne vissza Hozzád, és akkor megint egy hónapig a Tiéd lehetne.

Ebből kitűnik, hogy nem tartom jogosnak azt az igényedet, hogy kizárólag magadnak követeld a Gyűrűt.
A meztelenkedésről pedig, elsősorban a Te érdekedben kérem, ne nyissunk vitát, ne vigyük el ezt az eszmecserét abba a kedvezőtlen irányba. Hiszen a fentebb leírtak, ettől a körülménytől függetlenül is megállják a helyüket.

Barátsággal:

Laár András”

Nyitókép: MTI / Beliczay László

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ilyenkor jut eszembe, hogy vajon a fiatalon meghalt zenészlegendák, mint például Janis Joplin vagy Jim Morrison is ugyanilyen csúnyán öregedett volna-e meg?

Sőt, a köntösödet se nyissuk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés