Az ízléstelenség, mint európai érték?

2021. december 9. 15:08

Gyöngyösi Márton
Facebook
Mégis kit érdekel az egész emberiség számára megváltást ígérő Jézus Krisztus bőrszíne?

„Az ízléstelenség, mint európai érték? – Riccardo Simonetti, akit az Európai Parlament nemrég jószolgálati nagykövetnek nevezett ki, mindössze egy csoportot sértett meg nemrég publikált képeivel: a jóízléssel rendelkező embereket nemre, vallásra és szexuális irányultságra való tekintet nélkül. Remélem, hogy az Európai Parlament is levonja az ügy konzekvenciáját, mert kétlem, hogy az ilyen viselkedés képviselné akár a képviselők, akár az ott dolgozók többségének meggyőződését.

Tegyük világossá: a szólásszabadság érték, a primitív bunkóság nem érték. Az eltérő vélemények tiszteletben tartása és a tolerancia érték, viszont az emberek vallási meggyőződésének gúnyolása nem érték.

Ha az EP-nek és Simonetti úrnak célja az LMBTQ közösséggel szembeni elfogadás népszerűsítése, akkor azt egészen biztosan nem érzéketlenséggel és visszataszító otrombasággal kell elérni.

Csak csendben jegyzem meg: mégis kit érdekel az egész emberiség számára megváltást ígérő Jézus Krisztus bőrszíne, de komolyan?”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A gázai konfliktus kapcsán itt lenne az ideje annak, "hogy felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a magyar országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára. Úgy gondolom, hogy adósai egy ilyen felméréssel Magyarországnak"

Gyöngyösi Márton az Országgyűlésben, 2012. november 26-án.

Ja, várjunk csak...

"Mégis kit érdekel az egész emberiség számára megváltást ígérő Jézus Krisztus bőrszíne?"

Azt, akit a történelmi tények érdekelnek.

Az egész LMBTQ-ideológia kezdettől fogva vakvágány. Sorra buknak ki a tarthatalan konzekvenciák, a nyelvhasználattól a taszító-ízlésficamos kereszténység-értékelésig. Mivel nem ismerik el a feltétlen-abszolút-személyes valóságot, a Szentháromságot, ezért határokat sem ismernek el. Az ő szubjektív-gátlástalan eljárásuk a norma, az új "isten"...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés