Heller Ágnes-szobrot avattak az Európai Parlamentben

2021. december 8. 13:43
Dobrev Klára szerint a filozófus humanizmusa, az emberbe vetett feltétlen hite és az általa képviselt értékek meghatározóak a DK számára.

Heller Ágnes-szobrot avattak az Európai Parlamentben – derült ki Dobrev Klára hivatalos közösségi oldalán közzétett bejegyzéséből. A Demokratikus Koalíció politikusa posztjában azt írja: 

óriási megtiszteltetés a magyar kultúra számára, hogy kollégáival, a DK európai parlamenti képviselőivel együtt adhatta át az Új Köztársaságért Alapítvány adományát,

egy nagyszerű Heller-szobrot David Sassolinak, az Európai Parlament elnökének.

„Heller Ágnes szobra számára méltóbb helyet nem is tudnék elképzelni, mint az Európai Parlamentet itt, Európa szívében” – zárta bejegyzését Dobrev.

Nyitókép: Dobrev Klára Facebook-oldala

Összesen 280 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jóhogy nem Legóból készült.

A szerinte is erkölcstelen hatalom kedvence lett.
Heller Ágnes:
„A boszniai háború meglehetősen világosan megmutatta, hogy Európa nem vállalja annak kockázatát, hogy megakadályozza a háborút saját területén – hogyan lehetne akkor erkölcsi hatalomnak tekinteni?”
(Beszélő, 1992/2)

Mint maraton-úszó kellett volna megörökíteni.

Helyes! Nem árt, ha tudjuk ki követi a kommunista eszméket és ki nem.

Heller egy neomarxista-relativista filozófus, ezért az EU mostani liberális-neomarxista vezérei számára ő az egyik ideológiailag megfelelő személy. Bálvány. Szegény Heller nyomorúságos halála viszont mindenki számára mementó: ítélet zajlik a világ felett / Szent János evangéliuma /. Ezért Dobrev ócska humanista hivatkozása szánalmas. Dobrev ránk akarná erőltetni a maga pitiáner emberképét, immanens önértelmezését. Méghozzá úgy, mintha ez magától értetődő, bizonyításra nem szoruló volna.

Az európai közpénz helytelen felhasználására példa. A köldöktáji szobra kevesebbe került volna. Fénykép egy baloldali szárszói találkozóról.

A Zombi-technikával készült szobor a baloldali agysorvadást illusztrálja.

Az EU teljesen diszkrimináló intézmény. A 840.000 többi kommunista párttag mikor kap szobrot?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés