Szabó Tímea szerint kétharmaddal nyer jövőre az ellenzék

2021. december 3. 12:14
Jövő áprilisra olyan elégedetlenség lesz, hogy „nem lesz szükség” arról beszélni, lehet-e feles többséggel alkotmányozni – véli a párbeszédes politikus.

Az ATV Egyenes beszéd csütörtöki vendége Szabó Tímea volt, akit Kövér László szavairól kérdeztek, valamint az ellenzék feljelentéséről is.

A Párbeszéd társelnöke szerint kormányváltás után „abban a percben, hogy eltávolítjuk Polt Pétert”, az új főügyész el fogja kezdeni a nyomozást. A műsorvezető azon felvetésére, hogy jogászok szerint ez „nem így működik”, valamint „jogállami módon nem lehet sitty-sutty” eltávolítani a főügyészt, Szabó Tímea azt felelte: 

Én azt gondolom, hogy az ellenzéknek kétharmada lesz”

A párbeszédes politikus szerint jövő áprilisra olyan elégedetlenség lesz, hogy „nem lesz szükség” arról beszélni, hogy lehet-e feles többséggel alkotmányozni.

Nyitókép: atv.hu

Összesen 230 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kedvenceid ugyanezt akarják folytatni. Nem megszüntetni a NER-t, hanem belakni, a maguk hasznára ugyanúgy működtetni. Diktatúrával, alkotmánysértéssel kezdenék.

Neked még nem tűnt fel, hogy a sok elvesszük, visszavesszük duma miért nem folytatódik azzal, hogy utána kinek adják oda? Mert ez lenne a lényeg, de ti szerencsétlenek ezt már nem látjátok, és nem is kötik az orrotokra.

Kis butus:-) almodozhat a külföldi ügynök.
De! Nekünk, szavazóknak is lesz beleszólásunk:-)))))

Ezt már Vona is megjósolta 2018-ban. Most meg függetlenül elemez.

Szabó Tímeát épp most érte hazugságon Anonymus. Ennyit Szabó Tímea szavahihetőségéről...

Ha egyszer megszerzik a hatalmat, mindent meg fognak tenni, h. soha többé NE LEHESSEN a kezükből kivenni. A 2022-es lesz az utolsó szabad választás, ha ezek győznek.

Reménykedem, h. mégsem, de ha véletlenül beleolvas az ember a fészbuk szösszeneteikbe, megrendítő a rajongóik száma és lelkes helyeslésük. Csupa háttérbe szorított, elkeseredett, minden bizalmát beléjük vető. Ha körülnézek a környezetemben, vannak, nem is kevesen és nem okvetlenül sehogy sem boldogulók.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés