Szabó Tímea szerint kétharmaddal nyer jövőre az ellenzék

2021. december 03. 12:14

Jövő áprilisra olyan elégedetlenség lesz, hogy „nem lesz szükség” arról beszélni, lehet-e feles többséggel alkotmányozni – véli a párbeszédes politikus.

2021. december 03. 12:14
null

Az ATV Egyenes beszéd csütörtöki vendége Szabó Tímea volt, akit Kövér László szavairól kérdeztek, valamint az ellenzék feljelentéséről is.

A Párbeszéd társelnöke szerint kormányváltás után „abban a percben, hogy eltávolítjuk Polt Pétert”, az új főügyész el fogja kezdeni a nyomozást. A műsorvezető azon felvetésére, hogy jogászok szerint ez „nem így működik”, valamint „jogállami módon nem lehet sitty-sutty” eltávolítani a főügyészt, Szabó Tímea azt felelte: 

Én azt gondolom, hogy az ellenzéknek kétharmada lesz”

A párbeszédes politikus szerint jövő áprilisra olyan elégedetlenség lesz, hogy „nem lesz szükség” arról beszélni, hogy lehet-e feles többséggel alkotmányozni.

Nyitókép: atv.hu

Kapcsolódó cikkek

Összesen 244 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Digitalista
2021. december 05. 20:28
Ilyen óccón bekerült a hírekbe a luvnya?
antioxi
2021. december 05. 14:52
Lesz az egyharmad is.
KBA98
2021. december 04. 10:08
Ennek a mocskos, aljas, hazaáruló bandának van valami menekülési terve? mert ha - reményeim szerint - nem nyernek, akkor nagy, fekete felhők jönnek föléjük!
Krupp Skya
2021. december 04. 09:58
Az Anonymus-maszkos alak pénteken közzétett videója ezúttal egy külön bejátszást is tartalmaz abból a kampányfilmből, amelyben Szabó Tímea arról beszélt idén májusban, hogy miért támogatja Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltségét. A párbeszédes politikus akkor így fogalmazott: „Karácsony Gergely azt is megígérte, hogy zöldül Budapest. Budán, a Mocsárosdűlőn 650 ezer négyzetkilométer zöldterületet nyilvánított védetté, és mondta ki, hogy nem lehet oda semmit építeni. Az elmúlt harminc év legnagyobb zöldítése volt ez.” Itt szeretném felhívni Szabó Tímea értelmi fogyatékos figyelmét hogy a jelenlegi csonka Magyarország területe 93.030 négyzetkilométer A 650.000 négyzetkilométer mint egy hétszerese Magyarország jelenlegi területének. Szabó Timi gyors és fürge. Erre baszott rá az ürge. Beszaladt a mocsaras dűlőbe Beleakadt lába a matematikai küllőbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik