Transznemű Szűz Máriaként pózol az Európai Parlament LMBTQ-ügyi nagykövete

2021. december 02. 13:23

„Ha azt vesszük, hogy Jézus sem volt fehér, akkor akár azt is hihetjük, hogy a Szűz Máriának szakálla volt, nem?” – vélekedett Riccardo Simonetti.

2021. december 02. 13:23
null

Riccardo Simonetti tevékenységéről korábban mi is beszámoltunk. Idén február óta teljesít szolgálatot az Európai Parlament LMBTQ-ügyekért felelős jószolgálati nagyköveteként. A huszonnyolc éves Simonetti instagramos influenszerként tevékenykedik, ennek kapcsán kereste meg az Európai Parlament müncheni kapcsolattartó irodája.

A nagykövet ezúttal arról posztolt közösségi oldalán, hogy egy Siegessäule nevű LMBTQ-magazin címoldalán pózol transznemű Szűz Máriaként. Mellette egy fekete férfi áll, mint Jézus nevelőapja, József. 

Ha azt vesszük, hogy Jézus sem volt fehér, akkor akár azt is hihetjük, hogy a Szűz Máriának szakálla volt, nem?”

– tette fel a kérdést.

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 226 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hviezda
2021. december 05. 13:39
Azon gondolkodtam, hogy az emberiség milyen fejlettségi szinten van. Arra a megállapításra jutottam, hogy valamikor 2020-as években érhettük el a csúcsot. Azóta olyan rohamosan ( hatványozottan vagy gyorsabban ) romlik a szellemi fejlettség ( már ha ezt annak lehet nevezni ), mintha egy videót gyorsítva tekernék visszafelé. Egészen megdöbbentő. Hiszem, hogy valaki, vagy valami egyszer visszatereli az emberiséget a fejlődés útjára, mert sajnos félve írom le, de e pillanatban önpusztító stádiumban van ( tisztelet a kivétenek, de ezek vannak egyre kevesebben ).
rajgy
2021. december 03. 19:14
Kihasználja a keresztény türelmet az utolsó milliméterig! A muzulmánok már helyretették volna, ha Mohamedet figurázta volna ki! EU parlament LGBTQ külön-követe.: https://www.youtube.com/watch?v=qRd8rcXWN8U Azt mondja: A mássága őt különlegessé teszi, (vagyis boruljatok térdre előtte.) A Fidesz is megszavazta, hogy ilyen Követei legyenek az EU-parlamentnek? Ezek úgy nyomulnak, mintha valaki a gyártó-soron most eldöntené, hogy ezután az eddig kiszelektált selejt legyen a norma!
12345
2021. december 03. 13:11
Itt az idő kilépni az EU-ból. Kinek van erre szüksége?
FAbika
2021. december 03. 12:40
Ha igazán tökös lenne, akkor transznemű Mohamed-ként pózolna. De már nem tökös.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik