Íme, az Európai Parlament lmbtq-ügyi nagykövete

2021. november 25. 12:00

Riccardo Simonetti szerint hazánkban nagyon aggasztó az lmbtq-emberek helyzete.

2021. november 25. 12:00
null

Rövid portrét közölt a Vasárnap Riccardo Simonettiről, aki idén február óta teljesít szolgálatot az Európai Parlament lmbtq-ügyekért felelős jószolgálati nagyköveteként. A huszonnyolc éves Simonetti instagramos influenszerként tevékenykedik, ennek kapcsán kereste meg az Európai Parlament müncheni kapcsolattartó irodája.

A háromszázezer Instagram-feliratkozóval bíró Riccardo Simonetti az Európai Parlament szerint egy hiteles ember, amellett pedig évek óta kiáll az lmbtq emberek jogaiért. Még egy mesekönyvet is írt a gyerekeknek a témában.

Aki szeretne személyesen is találkozni Simonettivel, az figyeljen, mivel az lmbtq-nagykövet még novemberben Magyarországra jön a Vasárnap szerint. Az influenszer szerint hazánkban aggasztó az lmbtq-közösség helyzete.

 

 

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
baviki
2021. november 27. 01:05
Kancsita ikertestvére... Nem indul az eurovízióóós dalfasztiválon? Biztosan ő is nyerne!
Osztap Bender
2021. november 26. 15:35
aki idén február óta teljesít szolgálatot az Európai Parlament lmbtq-ügyekért felelős jószolgálati nagyköveteként. És ennek a buzi gittegyletnek vagyunk még a tagja, ami ezeket eltűri sőt ajnározza? Kezdem már érteni Bástya elvtárs szokásos filmbéli megoldását: "El vele, durr".
alacsony-a-kerites
2021. november 26. 15:20
Most komolyan ezek a beteg emberek fogják megmondani, hogy mit csináljanak a normálisak?
fado
2021. november 26. 14:27
Riccardo Simonetti aberrált elmebeteg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!