Vona Gábor szerint az erőszak is megjelenik majd a kampányban

2021. november 30. 17:57
A Jobbik volt elnöke arról is beszélt, hogy az apokaliptikus pornó szerinte sorozat lesz, manapság a sorozatok egyébként is divatosak.

Afelé hajlik, hogy ebben a választási kampányban erőszakos cselekmény is lesz – erről beszélt a Vona Gábor a Spirit FM Aktuál című műsorában. A Második Reformkor Alapítvány elnöke – egyben a Jobbik volt elnöke – úgy véli: a politika néha gesztusokat is tehetne, hogy oldják a felgyülemlett feszültségeket.

Még márciusban beszélt Vona Gábor az „apokaliptikus pornó” kifejezésről. Vogyerák Anikó kérdésére, miszerint akkor gondolta-e, hogy Gattyán György milliárdos is beszáll-e a politikába, a volt pártelnök meglepődve annyit felelt, hogy nem, nem rá gondolt.

Sötét foltok, apokaliptikus pornó

Függetlenül attól, hogy beigazolódnak-e a politikusok magánéletét firtató anyagok, Vona szerint az emberek szeretik az ilyen cikkeket, amit a Jobbik volt elnöke részben arra vezet vissza, hogy az ő magánéleti „sötét foltjaik” is megbocsáthatók – ha vannak ilyenek. Vona Gábor azonban azt is megjegyezte, hogy egyes ügyek politikai megrendelésre kerülnek elő, azt pedig már nem tartja természetesnek, ha valaki feleségéhez is becsengetnek, nem tisztelve a magánszférát.

A volt Jobbik-elnök azt is megjegyezte: az apokaliptikus pornó szerinte sorozat lesz, manapság a sorozatok egyébként is divatosak, most pedig meg is fogjuk kapni, attól tart. Azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy erőszak történik ebben a választási kampányban, sőt inkább afelé hajlik, hogy lesz, részben a frusztráció és a járvány okozta bizonytalanságok miatt. Bár a politika nem egymás öleléséről szól, de szerinte néha gesztusokat is kellene tenni, amivel talán oldani lehetne ezeket a feszültségeket – vélekedett a Második Reformkor Alapítvány elnöke.

Nyitókép: Földházi Árpád

 

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vonának nagyon megtetszett a saját maga által kitalált kifejezése, az "Apokaliptikus pornó". Annyira azért nem jó.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés