Gattyán György belengette az elindulást a jövő évi választáson

2021. november 25. 21:42

Minél több választási lehetősége van a magyar társadalomnak, annál könnyebben tud dönteni, hiszen most az egyik múlt helyett csupán a másik múltat választhatja – véli a milliárdos.

2021. november 25. 21:42
null

Magyarország harmadik legvagyonosabb üzletembere, Gattyán György volt Friderikusz Sándor csütörti podcastjának vendége. A milliárdos a műsorban elmondta: mozgalma a politikai elittől teszi függővé a párttá szerveződést.

„Jelenleg csak két múlt közül választhat a magyar társadalom”

Az üzletember szerint a magyar politika jelenleg két nagy tömbből áll, amelyek egymást sarazzák, de nem foglalkozunk azzal, hogy hogyan lehetne a magyarságot, a magyar gazdaságot, életet megújítani, jobbá tenni. „Elsősorban azt nézik, hogy hogyan lehetne egy törésvonalat létrehozni a magyarságban, hiszen e törésvonal mentén tudnak szavazótábort és hatalmat ragadni.

Nem azt nézik, hogy mi jó Magyarországnak, mert azzal rizikóztatnák politikai karrierjüket”

– fejtette ki.

„Mire váltanánk le, mit?”

Friderikusz Sándor többek között arról is megkérdezte az üzletembert, megfordult-e valaha a fejében, hogy a rendszer leváltására törekvő politikai ellenzéket (Bige Lászlóhoz hasonlóan – a szerk.) milliókkal, esetleg milliárdokkal megtámogassa. „Ez egy érdekes kérdés, hiszen mire váltanánk le, mit?” – válaszolta az üzletember. Mint fogalmazott: szerinte

minél több választási lehetősége van a magyar társadalomnak, annál könnyebben tud dönteni, hiszen most az egyik múlt helyett csupán a másik múltat választhatja.

„Ha szükséges, párttá szerveződünk”

Arra a kérdésre, hogy a mozgalom egy bújtatott politikai szervezkedés lenne, Gattyán elmondta, ha nem áll mögéjük senki, népszavazást indítanak, vagy párt formájában folytatják tevékenységüket. Mint fogalmazott:

Ha szükséges, párttá szerveződünk, de ez attól függ, hogyan tudunk kommunikálni az úgynevezett politikai elittel”

– húzta alá az üzletember, hozzátéve, van még pár hónapjuk arra, hogy párttá szerveződjenek.

A teljes beszélgetést Friderikusz és Gattyán között az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: YouTube

Kapcsolódó cikkek

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Forgalmazó
2021. december 12. 18:40
Gatyaán is indul aztán csatlakozik a moslékkoalícióhoz a választások után. Újra egy hataloméhes baloldali ideológiát képviselő, és az országot tönkretevő parazita hazugsága lesz!!! Mindegy hány emberszabású indul a kormány ellen, mind egy cél és egy összefogás érdekében cselekszik!
Salamander
2021. december 12. 14:03
Na és mi lenne, ha tényleg nyerne? "Gattyán miniszterelnök úr" első napja: soft pornó forgatás a Sándor palotában. Közreműködik: Ilona Staller és a hortobágyi betyársereg, valamint a kilenc lyukú asszonykórus:))
roughneck
2021. november 28. 16:25
Kicsit sok lesz mar abbol a miniszterjelnok-jeloltbol a baloldalon, elvtarsak. A vegen meg ugy elbizonytalanodnak a valasztoitok, hogy el sem mennek szavazni.
nocens
2021. november 27. 11:56
Vespasianustol jon a mondas: "A penznek nincs szaga". Ugy tunik, Magyarorszag tovabb halad a latin-amerikanizalodas nyomvonalan: egy milliardos marketing-tervet lobogtatva keszul egy uj part "teremtesere" par honappal a valasztasok elott, parlamenti kepviseloket "toboroz", keszul a demokracia "megmentesere". Es persze keszen arra, hogy elezze a versenyhelyzetet a jol-megosztott ellenzeki oldalon. Gattyan nem Macron, politikai tapasztalata zero, politikai ertekrendje kerdojeles, mit is mondhatnank... Gattyan nem EUs penzek belapatolasaval vagy okos-kozbeszerzesek reven szerezte vagyonat, hanem online szexualis tartalmak es joslas-szolgaltatasok (future-telling) globalis terjesztesevel. Mondhatnank, Soroshoz kepest "etikus" befeketeto, ugyanis egyelore meg nincs tudomas gyalogsagi aknakat gyarto cegekrol szolo befeketetesekreol... Elgondolkodtato ugyanakkor, hogy a Rogan Toni-kozeli Carion-csoport magantokealapja tamogatja ropke 900 millios befeketetessel Gattyan e-alairas-fejleszto ceget. 1. Vagy Gattyan lesz az elso ellenzeki part-tulajdonos milliardos, akin keresztul Orban parti-kepes ellenzeket probal szervezni sajat maganak lasd (Orosz parlamenti demokracia kormanyparti "tamogato ellenzeki" partjaival). 2. Vagy pusztan marketing-befeketetesrol van szo, igy keszitve elo a telepet a "digitalis Magyarorszag" digitalis szolgaltatasokra epulo uj iparagak atvetelere. Az utobbi opcio erdekes kiserlet, es a szabad versenyben bizva - sok sikert kivanhatunk a digitalis forradalomnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik