Fegyelmit kap a Karácsonnyal buszsávban száguldozó sofőr

2021. november 30. 15:45
A főpolgármester továbbá felháborítónak nevezte sofőrje szabálysértését, illetve azt is elárulta, hogy az autó vezetője szégyelli a tettét – derül ki a Médiaworks Hírcentrum videójából.

„Erre sem emlékeztem, remélem több ilyen nem történt” – így reagált Karácsony Gergely a Mediaworks Hírcentrumának arra a kérdésére, hogy többször is előfordult-e, hogy rövidítés céljából a buszsávot használták szolgálati autójával. A főpolgármester továbbá felháborítónak nevezte sofőrje szabálysértését, illetve azt is elárulta, hogy az autó vezetője szégyelli a tettét. A főpolgármester mióta egyre több botrányba keveredik, látványosan kerüli a sajtóval való érintkezést.

„Nagy ritkán vezetek szolgálati autót, gyakorlatilag soha” – fogalmazott korábban Karácsony Gergely egy sajtótájékoztatón. Budapest főpolgármesterét ekkor is a Mediaworks Hírcentruma kérdezte arról, hogy elfogadhatónak tartja-e, ha az autósok a buszsávot használják arra, hogy kikerüljék a dugót. „Nem emlékszem arra, hogy éber állapotban buszsávban közlekedtem volna” – mondta Karácsony Gergely 

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Összesen 184 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hogy, hogy nem emlékeztél? Mire emlékszel egyáltalán?
Átalszod az életed a főpolgármesterségedet?

Ez már-már Demszky szint, aki maga ellen dudált 100 éve:

https://24.hu/belfold/2004/04/..

Mindig a sofőr (a portás, a vagyonkezelő embere, bárki) a felelős, KamuGeri SOHA.
Ezt a mintázatot már jól ismerjük legkésőbb Zugló óta.

leszarom.....nem érdekel, Csányi fegyelmit kapott Viktortól, hogy találkozót kért MZP-től, s lebótolta vele a 22-es kormányváltást?

Változatlanul fenntartom, leszarom, hol megy Gergő autója, s szomorú, hogy a mandiner szellemi mélyrepüléséből csak ennyire futja. Mindenféle szar témát tolnak az arcunkba, ideje lenne a vezetést, a szerkesztőséget leváltani. A karc FM-et már nem hallgatom, hallgathatatlan a műsorvezetők és a betelefonálók miatt, lassan a mandiner is olvashatatlan lesz, amiben nem kis szerepe lesz a szerkesztőségnek.

Az ilyen béna elszólásokból is látszik, hogy mennyire pozőrködő, betanult szöveget ad elő.

nem akarlak megbántani, így nem válaszolok érdemben.....de így nem győzünk 22-ben.

Látod, még lehet javítani a fideszesek intelligencia, felkészültségi szintjén is......köztük is vannak sötét emberek, no, de mindkét oldalon. A magam részéről feladom, inkább olvasok, fordítok, s értelmes emberekkel beszélgetek.....

a jegyszedot internaltuk, o felel az incidensert

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés