Pfuj hírünk: a fiatalkorú transzi több iskolatársát is megerőszakolta

2021. november 25. 13:21

Kontra
Facebook
Aki esetleg a Virginia állambeli Loundounban jár, inkább nézzen mindig a háta mögé.

„A képen egy »nemtransz«, 15 éves fiatalembert láthatunk. Hogy miért érdekes ez, és miért foglalkoztatja Amerikát? Ez az érdekes lény ugyanis (többek között) az iskolai lánymosdóban erőszakolta meg egyik iskolatársnőjét, még májusban. Érdekes, hogy az iskola vezetősége a magukat transzszexuálisnak gondoló diákok számára lehetővé tette, hogy a számukra szimpatikusabb mellékhelyiségeket használják.

Az elkövető édesanyja aztán tisztázott pár fogalmat: a fia nem transz, hanem pánszexuális. Ráadásul saját magát hímneműnek tekinti: néha szoknyát, néha farmert hord, keresi még önmagát. A fiúcska kanosságában mást is keresgél még, ugyanis az áldozatot (lányt) tévedésből (?) rektálisan is penetrálta, miközben a karórája a saját szoknyájába akadt az erőszak közben. Kivel ne fordult volna elő ilyen baki?”

Nyitókép: Kontra Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem semmi, a feminizmus nevében elérték azt, hogy a leszbikus nőknek olyan izékkel _kell_ szexelniük, akikkel nem akarnak, és kiskorú lányokat is szabadon lehet erőszakolni. Legalább nem tűnik fel, amikor a migránsok csinálják ugyanezt.
Tényleg ezt akarta a "haladó nyugat"?

Preventív módon kell ezzel foglalkozni, mert az általatok imádott, művelt nyugat ezt nálunk is kívánatosnak tartja bevezetni. Ti pedig földig hajolva elfogadnátok, ezért beszélni kell róla. Még akkor is, ha a ti "toleráns" liberalizmusotok nem tűri azt, ha dogmáitokat mások vitatják.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés