Lesz-e térdelés, miután egy fekete férfi belehajtott a karácsonyi vásárba?

2021. november 24. 11:13

Kontra
Kontra
Talán azt is felhozzák majd, hogy a karácsonyi ünnepség önmagában provokációt jelent.

„Lesz-e térdelés, miután egy fekete férfi belehajtott a karácsonyi vásárba? Vasárnap egy fekete férfi belehajtott a Waukesha városában megrendezett karácsonyi vásárba. Több mint negyven ember sérült meg, öten pedig életüket vesztették. A sérültek közül 11 felnőttet és 12 gyereket kellett kórházba szállítani. A rendőrség közlése szerint az elkövető indítékai egyelőre nem ismertek.

Lehet terrorcselekmény volt, lehet egy lelkes BLM-aktivista volt az elkövető, aki a faji forradalom lángját szerette volna lángra lobbantani tettével. Vagy egy antifa mozgalmár, aki Krisztus megszületésének ünnepében az ateista tömegekre leselkedő veszélyt akarta csökkenteni. Persze, az is lehet, hogy a támadónak nem voltak ideológiai motivációi, csak simán be volt kábszizva – mint a George Floyd – és jó mókának tűnt belehajtani a tömegbe.

Az eset kapcsán csak abban lehetünk biztosak, hogy ezúttal nem lesz térdelés, nem lesznek tüntetések, nem fog senki szót emelni a keresztények védelmében, nem tekintik szimbolikusnak, hogy éppen egy karácsonyi parádé résztvevőit gyilkolták meg. Talán azt is felhozzák majd, hogy a karácsonyi ünnepség önmagában provokációt jelent a társadalom kitaszított rétegei számára. Így igazából az elkövető az igazi áldozat, mert a társadalom nem adott más lehetőséget az elégedetlensége kifejezésére.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Most már kettő térdelés következik, az első a kábszeres bűnöző Floydért, a második: amiért a fehér felsőbbrendűség Hamiltonba hajszolta ezt a fekete embert, abba, hogy elveszítse a fejét, a józan ítélőképességét és olyat tegyen, amit soha, soha egyetlen fekete nem tenne.
Az első térdelés jobb térdet a földre, a másodiknál a balt.

A térdelés már nem elég. Jön a fejen állás.

Majd Kyle Rittenhouse-ok védik az ilyen eseményeket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés