Sárosdi Lilla ismét szürreális videóval jelentkezett

2021. november 13. 16:14
No comment.

Demeter Szilárd telexes interjújára reagálva Sárosdi Lilla színésznő, a Franciaországba emigrált Schilling Árpád felesége kedd este újabb, zavarba ejtő videót tett közzé.

Legújabb videójában a művésznő „Urbán Szilárdtól” kér segítséget ahhoz, hogy eldönthesse, érdemes-e szerepet vállalnia egy Molière-darabban. „Jaj, tudom, hogy az színház. Ez egy nagyon érzékeny pont nálad” – kérleli Szilárdot Sárosdi, aki nem tudja eldönteni, hogy Molière jó-e vagy sem. Molière mostanában gyengéket ír a Le Monde-ba – kesereg Sárosdi.

Némi hatásszünet után a megbotránkoztató színpadi szerepléseiről is ismertté vált Sárosdi azon kezd lamentálni, hogy milyen nagyszerű, hogy Demeter „ott, Magyarországon” ilyen egyenesen ki tudja mondani, hogy mi a jó és mi a rossz. A színésznő abból is igyekszik viccet csinálni, hogy nem tudja elsőre kimondani, hogy „kanonizálni”.

A színésznő nagyszerűnek tartja, hogy mostantól minden olyan egyszerű lett a magyar kultúrában. „Atesz megmondja, mi a színház, Kábé Csaba megmondja, hogy kábé mi a film, és akkor te meg magad vagy az irodalom, hát ez fantasztikus!” – próbál ironizálni Sárosdi Lilla. A színésznő szerint az is „fantasztikus”, hogy a régen elnyomott „Ányos” is novelláskötetet jelentethetett meg. Sárosdi az Induljon a banzáj című Bonanza-dal szövegén is élcelődik egy kicsit, miközben lázasan igyekszik kiötleni a következő sziporkát, amit „Szikornyák Robi” Árpád-házi Szent Erzsébetről szóló musicalje képében talál meg.

Sárosdi ezután visszatér a jól bevált mucsaizáshoz, és iszik egy korty vörösbort – „nálatok ilyen még nincs, de majd küldök” –, amivel tökéletesen hozza a kiégőben lévő félalkoholista primadonna szerepét.

Az eredeti témához visszatérve Sárosdi megpróbál felgyújtani egy Molière-kötetet, de hát „annyira szar, hogy meg sem akar gyulladni”. A színésznő megismétli, hogy várja Demeter iránymutatását a francia drámaíró kapcsán, és búcsúzóul még hozzáteszi: „találkozunk a karácsonyi könyvégetésen”.

Függöny.

Összesen 278 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

És ők akarják megmondani, hogy mi a művészet, mit szeressünk.
A klasszikus kérdést ("venne tőle használt autót?") már fel se kell tenni.
A király már régóta meztelen (legkésőbb a nagy SZDSZ-MSZP összeborulás óta), de ők még mindig nem akarják elhinni.

De legalább fel van öltözve.

Nem lehetne az ilyesmit jogszabályilag tiltani?

Úgy tűnik, ott már nincs fűtés, mert nagykabátban van.
Mögötte valami tépett papír a falon. A haja égnek áll.
Iszonyat.

Ki az a 13, aki még ezt az elmebeteget is lájkolja? Tényleg vannak ilyen emberek?

Igen, súlyos személyiségzavar...a mandiner legalább levenné ezt a szörnyű képet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés