Jakab megszólalt a csok ügyében

2021. október 22. 18:15

„Költözni kellett. Ez van” – írta a pártelnök.

2021. október 22. 18:15
null

Jakab Péter közösségi oldalán reagált arra, hogy kiderült: felvette a csokot

A Jobbik elnöke közösségi oldalán azzal magyarázkodik, hogy „én nem lopok, ezért 2017-ben valóban igényelnem kellett ezt az egymilliót, hogy legyen elég önrészünk egy nagyobb lakásba költözni. Az én akkori, miskolci önkormányzati képviselői tiszteletdíjam, meg a feleségem tanári fizetése ugyanis erre nem volt elegendő, a korábbi 55 négyzetméteres lakásunkban meg már 3 gyerekkel nem fértünk el. Így költözni kellett. Ez van”.

Bejegyzésében arra nem tért ki, hogy párttársa, Z. Kárpát Dániel miért fejtette ki többször is, hogy a kedvezményt csak a „kormánypárti vezérkar” veheti igénybe gond nélkül, míg a „földi halandókat” elhajtja a bank.

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Kapcsolódó cikkek

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Orange79
2021. október 28. 11:54
Igen, nem az a baj, hogy felvette hanem az, hogy mindeközben habzó szájjal ugat a kormány ellen. Hiteltelen, kétszínű, proli suttyó.
aldasban es hitben elve
2021. október 24. 13:07
Ettől a trogertől nem is várhat mást a becsületes ember. Teljes szívemből sajnálom viszont a gyermekeit; ilyen mértékben jellemtelen, ócska posvany gyermekeként felnőni...!? Őszintén remélem, hogy az értelem és önálló gondolkodás időszakában képesek lesznek mégis valahogyan, súlyosabb, egy egész életre kiható lelki sérülés nélkül feldolgozni, hogy az apjuk nem csupán a nemzet veresszaju ellensége, egy potenciális gyilkos, egy gyilkos hazaáruló, hanem az életnek minden területére vonatkozóan egy nagyon, kirívóan aljas gazember, egy páratlanul szégyenteljes mértékben jellemtelen erkölcsi hulla. Olyan, aki állítólagos tanári diplomája ellenére megdöbbentő módon unintelligens és olyan mértékben sötét, ami szégyenkezésre ad okot. Ha nem a gerinctelensegukrol híres kommunisták közé sorolható fereg lenne, hanem egy olyan lény, akiben legalább szikraja van az onerzetnek, saját döntése következményeként kellene szégyenében örökre eltűnne a világ szeme elől . Dehát ugyebár ... !?
Fresenius
2021. október 24. 01:26
Mérgezze + valaki,vagy lőjje le a TEK,mittudomén... oldják már meg !
Agricola
2021. október 23. 16:51
párttársa, Z. Kárpát Dániel miért fejtette ki többször is, hogy a kedvezményt csak a „kormánypárti vezérkar” veheti igénybe gond nélkül, míg a „földi halandókat” elhajtja a bank? Mert Z. Kárpát Dánielnek enni csak "Kell", de hazudni "Muszáj"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik