Jakab Péter felvette a csokot

2021. október 20. 10:18

Párttársa, Z. Kárpát Dániel többször is kifejtette, hogy a kedvezményt csak a „kormánypárti vezérkar” veheti igénybe gond nélkül, míg a „földi halandókat” elhajtja a bank.

2021. október 20. 10:18
null

„Azért az elég ciki, hogy Jakab minden nap börtönnel fenyegeti a jobboldali vezérkart, és a szegény emberek fideszes kizsákmányolásáról beszél, de azért gond nélkül elfogadja a »tolvaj Orbán-kormány« családtámogatását” – írja cikkében a Kontra. A portálhoz eljutott dokumentumok tanúsága szerint Jakab maga is élt az Orbán-kormány családtámogatási vívmánya, a csok nyújtotta segítséggel.

A birtokukba jutott tulajdoni lap szerint

Jakab Péter és felesége 2017-ben a miskolci házukra igénybe vették a családi otthonteremtési kedvezményt,

illetve – ahogy a portál írja – jó eséllyel az ehhez kapcsolódó kedvezményes hitelt is. A lap szerint ez azért is különösen aggályos, mert Jakab rendszeresen beszél a „fideszes nagyurak visszaéléseiről”, rongyrázásáról, valamint a kisemberek elszegényítéséről.

A portál emlékeztetett arra is: Jakab párttársa, Z. Kárpát Dániel pedig többször is kifejtette, hogy a csokot csak a „kormánypárti vezérkar” veheti igénybe gond nélkül, amíg a „földi halandókat” elhajtja a bank.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 191 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. október 20. 19:50
1 millió jelzálog a házra. Ismerjük ezt a jelzálog dolgot. Kilakoltatás a vége.
antioxi
2021. október 20. 17:06
Szarházi mindegyik. Különösen az udvari bolond jákob.
Erika Szabó
2021. október 20. 16:37
Nem értem! Az ellenzéki politikusoknak, állampolgároknak nem járnak a támogatások!? Nem emlékszem olyan hírre, cikkre 2010 előttröl, hogy pl. Kövér László igénybe vette a szoc. polt, vagy Áder János. Nem értem ennek milyen hírértéke van!? Hacsak nem az a cél, hogy újfent összeugrasszák a kommentelőket.
zuriktodor
2021. október 20. 14:05
Ezek szerint a parizer a munkásosztály osztrigája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!