Replika Bayer Zsolt okosságaira

2021. október 19. 20:20

Perintfalvi Rita
Facebook
A magyar kormányban senki nem meleg!!!???

„Hát nagyon groteszkre vagy inkább burleszk-szerűre sikerült Bayer Zsolt mondókája arról, hogy miért hülyeség egy az egyben az, amit Márki-Zay mondott a kormányban hemzsegő melegekről. MZP állítása szerint a »magyar kormány fele meleg«. No, akkor nézzük csak!

- BZS szerint Orbánt eleve ki kell venni a sorból, mert nem feltételezi, hogy Márki-Zay a miniszterelnökre utalt. De miért nem feltételezi, amikor MZP néhány hónappal ezelőtt pont arról értekezett, hogy Orbán fia, a Gáspár meleg. Akkor milyen logika zárja ki azt, hogy akár éppen a gyerek apját is annak gondolja? Csak kérdezem.

- BZS szerint három nő is van a kormányban és rájuk sem gondolt MZP, mert nem beszélt leszbikusokról, csak melegekről. Valaki világosítsa már fel Bayert, hogy a leszbikus nők – legalábbis a magyar nyelvterületen – gyakran úgy hivatkoznak saját magukra, mint melegekre. Vagyis a meleg egyfajta Oberbegriff, ami magában foglalja mind a férfi, mind pedig a női homoszexuálisokat. Legalábbis igen gyakran így használják ezt a fogalmat mind az LMBT-közösségen belül, mind pedig azon kívül. Tehát ez az érv pusztán ostobaság.

- BZS ezek után Semjén Zsolt, Varga Mihály, Gulyás Gergely, Dr, Nagy István, Palkovics Lászlóra, Rogán Antal esetében hozta a kocsmai szintű érvelést alulról súroló színvonalat: ezeknek a pasiknak van nőjük, feleségük, gyerekük, ergo egyik sem lehet b*zi. Nos, hát ennek az érvelésnek a gyengéje, hogy köztudomású tény, miszerint rengeteg meleg él látszatházasságban, tart fenn látszatkapcsolatot, mégpedig azért, mert a karrierjére, a társadalmi és / vagy egyházi megbecsülésére nézve rendkívül káros lenne, ha kitudódna a titka. Persze BZS sosem tanult gender-studies-t, ezért nem tudja megkülönböztetni a szexuális aktus és a szexuális orientáció fogalmát. Segítek picit: a homoszexuális orientációval rendelkező emberek egy erősen elutasító, a melegséget megbélyegző, vagy akár démonizáló kontextusban képesek látszatkapcsolatok felépítésére és benne akár heteroszexuális aktus folytatására, sőt gyereknemzésre is. Ez igaz pl. a homoszexualitást démonizáló vallási fundamentalista közösségekre is. De ettől ezek az emberek még nem válnak heterókká, hoppá, ez itt a lényeg! Pont úgy, ahogy a börtönben férfiakat szexuális tárgyként erőszakkal használó heteró elítéltek sem lesznek homoszexuálissá. Csak éppen ez van, ez áll rendelkezésre, nincs más. Tehát az itt felsorolt emberek nálam továbbra is a listán maradnak. Sorry BZS, mondj erősebbet!”

Nyitókép: HírTV képernyőkép

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 171 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Rita meleg lehet. Tudom is ki lehet a párja: a sarki zöldséges .
Minden más sarki zöldségestől elnézést kérek, hiszen nem róluk van szó:-)

A Mandi tényleg abbahagyhatná, hogy futtatja ezt a defektes nőt! A gyomrom fordul ki tőle.

Én ezt értem. De ez a nő olyan mértékben jelentéktelen és nagyon undorító egyszerre, hogy a fenébe kellene hagyni. Van itt Bauer, Fletó, Lendvai Ildikó, minek ezt a hülye picsát felemelni?

Rita, ha ennyire foglalkoztat az, hogy ki a meleg és ki nem a saját gyerekeidet és a férjedet tanulmányoztad már? És magadat? Ti bizony rajta vagytok a listámon.

A lényegre nem figyeltél te tévtanító!

"Ez az alak, - márkizay - egy rothadt lelkű gátlástalan szemétláda. Ez az alapmondatunk. Egy aljas görény"

Nem kell felvilágosítanod Bayert, nem kell segítened sem neki. Remélem kiosztja az aljas, hülye fejedet, ezután a szemét mondataid után.

Azt olvastam az életrajzában, hogy van férje és két gyereke.

Férjével Budapesten tartják fenn a közös otthonukat. Szabadidejében meditál, túrázik és olvas.

https://m.hvg.hu/360/hetilap36..

"Azt ugye hallottad Rita, hogy márkizay meleg.
Nincs rá bizonyítékom, de nem is kell ... a fiúja egyébként a hódmezővásári lengő teke bajnok.
Falból csinált ennyi gyereket."

te tyuk, ha a leszbikus is meleg, akkor az lmbt-ben minek nekik kulon betu?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés