Hát eldőlt

2021. október 18. 17:33

Márki-Zay Péter lesz az, akinek a hátán Gyurcsány Ferenc visszatérne a hatalomba.

2021. október 18. 17:33
null
Kocsis Máté
Kocsis Máté

„A megjelent nyilatkozataik egyértelművé teszik, hogy közös kormányzásra áhítoznak, ami persze nem is csoda, hiszen a miniszterelnök-jelölt semmihez sem tud kezdeni a legnagyobb frakció támogatása nélkül, azt pedig Gyurcsány uralja.

Miután Karácsony Gergely megbukott, lecserélték Márki-Zayra, de a baloldali politika maradt, a DK és Gyurcsány befolyása erősödött, arra pedig mindenki emlékszik, hogy mivel jár az ő kormányzásuk: adó- és rezsiemelés, családtámogatások elvétele, nyugdíjak elvonása, magas munkanélküliség, alacsony bérek. Márki-Zay Péternek viszont sem módjában, sem szándékában nem áll a gyurcsányizmustól mentesíteni a politikát, ezért a petíciós aláírásgyűjtést folytatjuk, meg kell állítanunk őket!”

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2021. október 19. 10:22
az a baj hogy kozben felnott egy generacio aki meg nem volt politikai tudatanal 2006-ban, akiben meg nem volt meg a 2010-es elemi felhaborodas ami gatszakadashoz, egypart(szovetseg)i ketharmadhoz vezetett. Hello, most mar 2004-es szuletesu emberek is szavazni fognak! Akik mar csak annyit tudnak a csotanyrol, hogy "valami mas mint ami most van". Ez pedig egy lazado fiatalnak sokszor eleg is...
geyza1947
2021. október 19. 09:06
Jól van fiúk, amig ezzel kampányoltok addig biztosan nem nyertek ! Márki olyan messze van Gyurcsánytol mint Orbán az igazmondáshoz. Már Karácsony sem engedte nyomulni Fletót, Márki pedig egyszerűen ki sem állhatja ! Hiába Qrcsánynak lesz többsége egy parlamentben, nem az lesz amit ö akar ! Vagy mennek a lecsóba és akkor a nép felkoncolja ezt hivatástudatu idiótát !
Isten jobb keze
2021. október 19. 06:49
Fidesz szavazók! Birkák, droidok, Orbán farok felszopók, ébresztő xdxd
jánosbácsi
2021. október 18. 23:19
Matyi hozzád képest Gyurcsány Ferenc egy géniusz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik