Hát eldőlt

2021. október 18. 17:33

Kocsis Máté
Facebook
Márki-Zay Péter lesz az, akinek a hátán Gyurcsány Ferenc visszatérne a hatalomba.

„A megjelent nyilatkozataik egyértelművé teszik, hogy közös kormányzásra áhítoznak, ami persze nem is csoda, hiszen a miniszterelnök-jelölt semmihez sem tud kezdeni a legnagyobb frakció támogatása nélkül, azt pedig Gyurcsány uralja.

Miután Karácsony Gergely megbukott, lecserélték Márki-Zayra, de a baloldali politika maradt, a DK és Gyurcsány befolyása erősödött, arra pedig mindenki emlékszik, hogy mivel jár az ő kormányzásuk: adó- és rezsiemelés, családtámogatások elvétele, nyugdíjak elvonása, magas munkanélküliség, alacsony bérek. Márki-Zay Péternek viszont sem módjában, sem szándékában nem áll a gyurcsányizmustól mentesíteni a politikát, ezért a petíciós aláírásgyűjtést folytatjuk, meg kell állítanunk őket!”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Emlékeztetett arra is, hogy korábban soha nem voltak olyan jók a két ország és a két nemzet kapcsolatai, mint az utóbbi években. „Az erős Szerbia erős Magyarországot, az erős Magyarország pedig erős Szerbiát is jelent, és mindannyiunknak ez az érdeke.” (MTI)

Nem szólna valaki a pohosnak, hogy a 2 maffia nem egyenlő 2 országgal?

"Márki-Zay Péternek viszont sem módjában, sem szándékában nem áll a gyurcsányizmustól mentesíteni a politikát."
Befutott Gyurcsány Ferenc DK-elnök értékelése az előválasztási eredményekről egy videó formájában.
Többek között kijelentette:
"Valójában parlamenti helyekért küzdünk, és ha többségünk van a parlamentben, akkor majd mi választhatunk kormányfőt. Először parlament, először többség, aztán kormány-fő. Ez a sorrend.”
Márki-Zay „szőröstől-bőröstől Gyurcsány embere”.
Úgy kell táncolnia, ahogyan Gyurcsány fütyül!
Ha nem teszi, akkor le is út, fel is út, el lehet menni neki melegebb éghajlat alá!

Folyamatosan jeleznünk kell, amit Fegyenc már világgá kürtölt: az előtérbe állított és "tisztának" feltüntetett-hazudott MZP egy jelentéktelen figura, akinek a dolga a terelés-szemfényvesztés. Viszont a "régi" ellenzék markában tartja MZP-t, aki tehát bármikor zsarolható.

az a baj hogy kozben felnott egy generacio aki meg nem volt politikai tudatanal 2006-ban, akiben meg nem volt meg a 2010-es elemi felhaborodas ami gatszakadashoz, egypart(szovetseg)i ketharmadhoz vezetett.
Hello, most mar 2004-es szuletesu emberek is szavazni fognak! Akik mar csak annyit tudnak a csotanyrol, hogy "valami mas mint ami most van". Ez pedig egy lazado fiatalnak sokszor eleg is...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés