Dobrev Klára inkább nyertesnek érzi magát

2021. október 18. 21:15

Bár minden idegszálával győzni akart, így is inkább nyertesnek érzi magát. A civilek bevonását a parlamentbe meg nem kommentálta.

2021. október 18. 21:15
null

Dobrev Klára az ATV Egyenes beszéd műsorának volt a vendége Márki-Zay Péter után. A műsorban elmondta, hogy szerinte a férje nem fenyegetőzött akkor, amikor azt mondta, hogy a miniszterelnököt a parlament fogja választani. A baloldali miniszterelnök-jelölt azon felvetésére, hogy alakítana egy hetedik frakciót,

csak annyit mondott, hogy erről tárgyalni fog vele.

A miniszterelnök-jelölt azon ötletére, hogy civileket tenne a parlamentbe, a műsorvezető többszöri visszakérdezésére se volt hajlandó kommentárt adni. Továbbá elmondta Dobrev a műsorban, hogy

Márki-Zay mindenben számíthat rá, ám a fő felelősség immáron a baloldali miniszterelnök-jelölté.

Dobrev Klára a vereségről

Az előválasztás elbukásáról azt mondta, hogy még sokat kell gondolkoznia rajta. „A győzelemhez erő, a vesztéshez egy kicsit még több erő kell” – mondta a DK-s politikus. Kifejtette, hogy bár vesztett, minden idegszálával győzni akart, de

inkább a nyertesnek érzi magát és a DK-t.

A politikus szerint miniszteri és egyéb pozíciókról egyenlőre idő előtti beszélni, de nem akar semmitől sem elzárkózni.

Nyitókép: ATV

Kapcsolódó cikkek

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. október 19. 11:31
Donáth Anna az előbb szidta Lengyelországot, Magyarországot Srassburgban az EP ülésén!! Mocskospofaju ganyé devians liberalbolsevista uszító vélemény terror!
VeJoLa
2021. október 19. 10:20
Kláriból csak úgy árad a nyertesek ragyogása! Gondolom, a brüsszeli barátnői is büszkék rá, hogy az "erkölcsi támogatásukkal" ekkorát nyert a sajátjai között a fizetett kampány-szabadságán!
hegyaljai
2021. október 19. 09:41
"inkább a nyertesnek érzi magát és a DK-t." Ő dialektikus materializmust tanult, de másokkal szemben továbbra is abban hisz. Mármint, hogy minden relativizálható, sőt letagadható.
geyza1947
2021. október 19. 09:00
Kedves Klára Asszony ! Hiába probálja beállítani a bukást nyereménynek, a bukás az bukás ! Már elnézést, de Ön még most sem mer szembe nézni ezzel és annak okaival, holott rohadtul egszerű oka van és az a maga férje Gyurcsány Ferenc !!! Vagy megfékezi vagy Önök mindig is akadálya lesznek Orbán leváltásának, mert amíg van Gyurcsány addig van Orbán is !!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik