CICAHARC

A macskáját és a szüleit féltette a politikus, akit Márki-Zay szerint megzsarolt a DK

2021. október 14. 11:17
Megszólalt Popovics Judit, akit Márki-Zay állítása szerint megzsarolt a Demokratikus Koalíció.

A szerda esti előválasztási vitán Márki-Zay azt állította: a DK zsarolja az ellenzéki politikusokat, hogy szavazzanak Dobrev Klárára, név szerint Popovics Juditot, a Mindenki Magyarországa Mozgalom tatai politikusát nevezte meg. Popovics Judit először egy rövid Facebook-bejegyzésben kommentálta Márki-Zay szavait, azt írta, 

Márki-Zay Péter igazat mondott, engem is megzsarolt a DK!”

A hódmezővásárhelyi polgármester a vitában elmondta: Popovics Juditnak előbb államtitkári pozíciót ígértek, majd fenyegetni kezdték, aztán megakadályozták az indulását. 

Fenyegetések, vagy mégsem?

A Partizánnak szerda este sikerült megszólaltatnia Popovics Juditot, aki az adásban azt mondta, hogy idén februárban civil jelöltként jelentkezett az előválasztásra a Komárom-Esztergom megye 1-es választókörzetben, ahol a DK-s Konczer Erik és az MSZP-s Gurmai Zita is indult később. Ezután történt, hogy Tatabánya DK-s alpolgármestere, Lusztig Péter elhívta kávézni és arra kérte őt, hogy ne induljon civilként választáson. Popovics szerint Lusztig azt mondta neki, hogy jobb lenne, ha inkább a családi életével foglalkozna. „Azt az ígéretet tette, hogy ha ebbe én belemegyek, akkor államtitkári állás bárhol, satöbbi”– mondta Popovics, hozzátéve, hogy ezt nem fogadta el.

Ezek után volt az, hogy kaptam fenyegetést arra nézve, hogy első körben a macskámat húzzák fel a kerítésre”. 

Popovics elmondása szerint az idős szülei és a gyerekei is szóba kerültek. Ezekre ugyanakkor nincsenek tanúi, de szerinte a fenyegetések Lusztighoz köthetőek. Később arról beszélt, Lusztig Pétertől nem életveszélyes fenyegetéseket kapott, az alpolgármester csak azt mondta neki, nehézségei lesznek, mert idősek a szülei, vannak állatai, akiket szeret, vannak fiai, ezért nem kellene ebbe belemennie.

Nincs bizonyítéka

„Nyilván ez nem úgy hangzott el, hogy akkor most, holnap sortűz alá veszik a családomat” – tette hozzá. Popovics azt mondta, hogy az elhangzottakról tájékoztatta a Momentum akkori elnökét, Fekete-Győr Andrást is, aki viszont erre nem mondott semmit. „Bizonyítani nem lehet semmit” – fogalmazott Popovics.

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

Összesen 66 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na, jönnek elő az elmebetegek. :)))
Mert ez a nő pl. az.
Tegnap Gulyás Mártonnak (!!) kérdezőként is nagyon kínos volt Popovics önellentmondásos, hablatyoló hazudozása. Meg ha emlékeztek rá, ez a nő már az előválasztás jelöltállítási fázisában bekerült a hírekbe (már akkor kínos volt a személye pl. a Momentumnak is, azért nem is indították)... most meg ugye MZP őrjöngése kapcsán megibt előbukkant.

De nem baj, minden pofon jó helyre megy. :)

Meg az is RETTENETESEN REÁLIS, hogy egy utolsó nímand vidéki előválasztási jelölt-jelöltnek államtitkárságot ígérjenek, LOL.

Ezért hát leszavazol a Gyurcsányékra, "logikus".

MZP azt mondja, ma hallott egy felvételt, amin Gyurcsány zsarol. Reméli, hogy a tulaj nyilvánosságra fogja hozni.
Ha vége lesz az előválasztásnak, akkor kezdődik az igazi nagy balhé:-)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés