Egy nemzetközi felmérés szerint Magyarországon elterjedt az antiszemita előítélet

2021. október 13. 9:53
A Le Figaro arról számol be, hogy az Action and Protection League megbízásából készült kutatás szerint Görögországban, Lengyelországban és Magyarországon jelent nagy problémát az antiszemitizmus.

Görögországban, Lengyelországban és Magyarországon a legelterjedtebb az antiszemita előítélet – derül ki egy 16 államban végzett felmérésből, amelyet kedden tettek közzé az Európai Zsidó Kongresszus (EJA) éves konferenciáján – erről a Le Figaro oldalán az AFP számol be. A cikk szerint az EJA partnerszervezete, az Action and Protection League (APL) megbízásából készült felmérés szerint a megkérdezett görögök és lengyelek 36, a magyarok 30 százaléka úgy véli, hogy „a zsidók soha nem lesznek képesek integrálódni" teljesen beilleszkedni a társadalomba”.

A „titkos zsidó hálózat, amely befolyásolja a világ politikai és gazdasági ügyeit” hitben osztozik a görögök 58, a magyarok 39 és a szlovákok 34 százaléka, a 16 ezer fős közvélemény-kutatás szerint. A görögök mintegy 36, a magyarok 27 és a lengyelek 23 százaléka „meglehetősen negatív érzelmeket” táplál a zsidók iránt. „A vizsgálat nyugtalanító eredményei azt mutatják, hogy az antiszemitizmus mélyen gyökerezik Európában” – mondta Menachem Margolin rabbi, az EJA elnöke. A konferencián 10 pontos cselekvési tervet szeretnének elfogadni.

Összesen 74 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hogy is mondta Mándoki? 'Franciaországban és Németországban páncélautók állnak védelmül a zsinagógák előtt, Magyarországon még rendőr sem kell.'

Érdekel a teljes sorrend. A franciák és a németek hányadikok ezen a listán?

"A „titkos zsidó hálózat, amely befolyásolja a világ politikai és gazdasági ügyeit” hitben osztozik a görögök 58, a magyarok 39 és a szlovákok 34 százaléka"

Manapság az interneten, a legkülönbözőbb kiszivárogtatási botrányok miatt elérhető tényanyagok ismeretében a görögök 42, a magyarok 61 és a szlovákok 66%-a mucsai paraszt, funkcionális analfabéta. Mert ugye ha a felidézzük a fecsegő rabbifeleség, Barbara Spectre szövegét arról, miért törvényszerű elköszönni a nemzetállamoktól és miért fontos a migráció, a népek keveredése, mely folyamatban "történelmi okokból kifolyólag" a zsidók vállalnak vezető szerepet- majd Gyuri bácsi nagyívű terveit nézzük a kilóra megvett brüsszeli és hazai politikusok segítségével szétvert és globalistává züllesztett Európáról, vagy az Izrael állam létét lehetővé tevő amerikai zsidó lobby hihetetlen anyagi és szellemi hozzájárulását nézzük Izrael jólétéhez, atombombájához, biztonságához- nos akkor nemzetközi zsidó összeesküvésről de facto beszélhetünk.

Ahol valóban van, ott nem mérik:
„Franciaország a gyilkos antiszemitizmus színtere” – 250 francia értelmiségi kiáltványa
Írta: MTI/Szombat - 2018-04-22

Szargentini megtiltotta, hogy Hollandiát mérjék:
„HA KIKAPCSOLOD A MIKROFONT, MESÉLEK” – ANTISZEMITIZMUS HOLLANDIÁBAN
Írta: Veszprémy László Bernát , Szombat- 2017-06-30

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés