Török Gábor szerint ezért hazaárulózza a Dobrevre szavazókat Márki-Zay

2021. október 11. 18:26
Márki-Zay és Dobrev stratégiája látszólag harcban áll – fogalmazott az elemző.

Török Gábor is megszólalt Márki-Zay hétfői hazaárulózása kapcsán. Mint ismert: több politikus is úgy döntött, hogy az előválasztás második fordulójában Dobrev Klárát fogja támogatni. A Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke szerint ezzel a döntéssel „nem csak Karácsony Gergelyt árulják el ezzel, hanem a hazánkat”

Az elemző szerint Márki-Zay „minden eszközzel ki akar szabadulni a Gyurcsány-világból, hogy megvalósíthassa célját és szólhasson mindazokhoz, akiket a gyurcsányizmus taszít”. Mint fogalmazott, Márki-Zaynak ehhez „hangerőre és konfliktusra van szüksége”. Török Gábor hozzátette: a Demokratikus Koalíció eközben arra törekedik, hogy „a baloldal egyetlen legitim szereplőjeként, az összefogás védelmezőjeként állítsa be magát”. A hétfői nap folyamán több DK-s politikus is elítélően nyilatkozott Márki-Zay szavairól, maga Dobrev pedig úgy fogalmazott: „olyan határt lépett át Márki-Zay Péter, amit mindenki átléphetetlennek tartott”.

„A két stratégia látszólag harcban áll – de mindkettőnek szüksége van a másikra” – fogalmazott Török.

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 129 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mind szakmailag, mind emberileg igaza van.

Ja, annak idején meg ennek a századrésze miatt is nyivákolt a HírTv-ben, hogy hát az értékelvűség meg a politikai kultúra...

Egyre inkább hajlok rá, hogy ennek az idiótának a sikeréért kell szorítanunk. Biztos bukás lenne a mosléknak ilyen emberrel a kampány.

Én nem tartom kizártnak. Legalábbis a neten nagyon durván nyomul az MZP-szekta. Teljesen illogikus az egész jelenség (úgy szidják a DK-t, az MSZP-t, Dobrevet, mindenkit, olyan vehemenciával, mintha kb. Fidesz-szavazók lennének - de ugyebár valójában éppen ezt a DK-(Jobbik)-MSZP-t akarják hatalomba juttatni... egészen szürreális), de ez a tómegpszichózis működhet.

Az is nagy kérdés persze, hogy akár győzelem, akár vereség után nem veri-e szét a Moslékot MZP.

Veszít: Dobrevék csaltak, Fidesz stb.

Nyer: Na az lehet még cifrább. Ez egy pszichopata. Azzal fogja kezdeni, hogy követelni fogja a listás befutó helyek egy részét. Bent sincsen ugye a hatpárti megállapodásban, de bizony be fogja jelenteni az igényét mondjuk 10 vagy 15 helyre. És akkor onnan durva lesg a dolog, mert az mar kőkemény egzisztencia meg politikai dominancia kérdése lesz...

Ja, még egy intő jel: Kőszeg Ferenc és Haraszti Miklós egészen nyíltan MZP-t támogatják. Ahogyan ők volzak az elsők, akil Vona mellett is lándzsát törtek.

Két ilyen feketeöves magyargyűlölő...

Azért, mert MZP ezt fogja KÖVETELNI.

Abszolút nem.
Hollik István (!) angyali nyugalommal és a közönség képes volt ezt kihozni belőle:

https://www.youtube.com/watch?..

Ez egy pszichopata állat.
Gyakorlatilag minden interjúja tele van tahóságokkal, baromságokkal, néha még dühkitörésekkel is megspékelve. Ez a hazaárulózás egyáltalán nem lóg nála ki, ez az alapjárata.

Egész egyszerűen nem százas.
Zakkant.

(Megint zárójelesen: képzeljük el, hogy OV 30+ éves politikai pályafutása során akár csak egy ilyen felvétel lenne... képzeljük el...)

Márki Zay beállt az összefogásba, elindult velük a házibajnokságban. Most pedig megpróbál különbözni a DK-tól.

LOL, ezt a szavazóitoknak is elmagyaráztátok?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés