Andris, nagyon szépen köszönök mindent

2021. október 11. 18:41

Cseh Katalin
Facebook
Most mondanám, hogy hiányozni fogsz, de egészen biztos vagyok abban, hogy nem mész sehova.

„Annyi közös harcunk volt. Együtt terveztük egy dohos pincében a NOlimpia-kampányt, együtt fagyoskodtunk az utcákon a választási aláírásgyűjtés alatt, vállvetve építettük a közösségünket elnökként és elnökségi tagként. Az ő vezetésével vittük sikerre az EP-kampányt, ő állt a pártunk élén, amikor képviseletet adtunk a közösségünknek több mint száz önkormányzatban, az ő vezetésével nőttük ki magunkat a magyar ellenzék egyik vezető erejévé.

Ennek a közösségnek Andris volt a motorja, az ő hihetetlen lendülete, örök optimizmusa és a Momentumba vetett megingathatatlan hite rengeteg mélyponton lendített át minket, és rengeteg sikert is ünnepelhetünk közösen. Eddig. És még mennyit fogunk! Közösen. Andris most ugyan igazi államférfiúi lépést hozott azzal, hogy bizalmi szavazással vállalta a felelősséget egy nehezebb időszak után, de én egészen biztos vagyok abban, hogy a következő, hosszú-hosszú években ő továbbra is ott lesz a közösségünk élvonalában. Andris nélkül ugyanis nincs Momentum.

Andris, nagyon szépen köszönök mindent - a sok bátorítást, inspirációt, támogatást! Köszönöm azt, hogy soha nem adtad fel az elveidet, hogy mindig bíztál bennünk, hogy fáradhatatlanul vezettél minket! Most mondanám, hogy hiányozni fogsz, de egészen biztos vagyok abban, hogy nem mész sehova, és még sok-sok sikert ünnepelhetünk közösen. Küzdjünk tovább együtt a kormányváltásért, és teremtsük meg közösen azt az országot, amit hat évvel ezelőtt, egy decemberi estén elhatároztunk!”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Majd hoz neked krumplilevest Kalocsára.

Az ő vezetésével ... ő állt a pártunk élén, .. vezető erejévé... nelkule nincs part..

ezek tenyleg virtigli rakosistak?

"egészen biztos vagyok abban, hogy nem mész sehova."

Pedig oda megy, ahova küldik. Mint eddig is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés