Fejberúgta a bírót – gyilkossági kísérlettel vádolják a focistát

2021. október 6. 16:25
A játékos egy ellene befújt szabadrúgás miatt haragudott meg.

Gyilkossági kísérlettel vádolják William Ribeirót, a brazil alacsonyabb osztályban szereplő SC Sao Paulo labdarúgóját, aki csapata hétfői bajnoki mérkőzésén fejbe rúgta a földön fekvő játékvezetőt.

Ribeiro egy ellene befújt szabadrúgás miatt haragudott meg Rodrigo Crivellaróra, akit meglökött, majd miután a játékvezető a földre került, fejbe rúgta.

A jelenetet itt nézheti meg:

 

A Guarani elleni találkozó az eset után, a második félidő 14. percében félbeszakadt. A vétkest a rendőrök azonnal elvezették, a rúgástól elájult Crivellarót pedig mentővel szállították kórházba, ahonnan azóta már kiengedték. A találkozót kedden folytatták, a Guarani 1-0-ra nyert. 

Az ügyben eljáró hivatalos személy az UOL brazil portálnak azt mondta: gyilkossági kísérlettel vádolja meg a játékost, mert nézete szerint a fejre irányuló rúgással felvállalta annak kockázatát, hogy azzal halálos sérülést okoz a másik félnek.

A 113 éves SC Sao Paulo a klubtörténet egyik legszomorúbb pillanatának nevezte a brutális tettet, a vétkest azonnal elbocsájtotta, és jelezte: megnézi, hogy milyen további lépéseket tehet még az ügyben. 

(MTI)

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Enyhítő körülmény, hogy a bíró az esetre még sárga lapot sem adott, vagyis ő enyhébben ítélte meg az esetet.

Tényleg, az teljesen más.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés