Kikapott a Jobbik karlendítős jelöltje

2021. szeptember 30. 13:42
Farkas Péter Barnabást Kiss Sándor (MSZP) győzte le.

Hajszálnyi különbséggel, de kikapott a Jobbik karlendítős jelötje Borsod-Abaúj-Zemplén megye 3. számú választókerületében. Farkas Péter Barnabás 2517 voksot kapott, a szocialisták támogatását élvező Kiss Sándor viszont 2734-et.

Közismert, Farkas Péter Barnabás volt az a jelölt, aki az ATV.hu által kiszivárogtatott karlendítős fotója miatt elvesztette többek között Karácsony Gergely és a Momentum támogatását. Farkas állítása szerint csak integetett.

Bár a körzet előzetesen jobbikos kerületnek lett kikiáltva, a miniszterelnök-jelöltekre leadott voksok alapján Karácsony Gergely került ki győztesen, őt követi Jakab Péter, Dobrev Klára, Márki-Zay Péter és Fekete-Győr András.

Címlapkép forrása: Facebook

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A karlendítősökkel a zsidók szoktak egyezkedni:
A Transfer (átutalási) Egyezményt, három hónapos tárgyalássorozat után, 1933. augusztus 25-én írta alá a Németországi Cionista Szövetség, a náci Németország gazdasági hatósága és az Anglo-Palesztin Bank (a Zsidó Ügynökség utasításai szerint). Az egyezmény célja az volt, hogy segítse a német zsidók kivándorlását Palesztínába. Mialatt ez segítette a zsidók kivándorlását, arra kényszerítette őket, hogy lemondjanak javaik többségéről Németország javára mielőtt elmennének. Ezeket a vagyonokat később megkapták a Palesztínába való átutalásuk által, mint német export.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés