Kampányígéretek helyett a józsefvárosi pályaudvar területének valódi fejlesztésére van szükség

2021. szeptember 28. 13:06

Jámbor András
Facebook
Az egykori pályaudvar területe az ígéretek ellenére évek óta kihasználatlan.

„Kampányígéretek helyett a józsefvárosi pályaudvar területének valódi fejlesztésére van szükség

Az egykori pályaudvar területe az ígéretek ellenére évek óta kihasználatlan. Az állami (MÁV-hoz tartozó) területen már 2015-ben elkészült a Sorsok Háza, a megnyitása azóta is várat magára, most épp 2022-re ígérik.

Az erre a területre ígért strandfürdőnek sincs nyoma, habár Kocsis Máté és Sára Botond a 2019-es önkormányzati választásokon ezzel az ígérettel kampányoltak. A projekt a próbafúrásokig jutott, kiderült, hogy van termálvíz.

A helyieknek viszont nem egy luxusfürdőre, hanem egy mindenki által hozzáférhető strandra van szüksége. Szükség van a kikapcsolódási és sportolási lehetőségekre, az egyre melegebb nyarakon pedig József- és Ferencváros lakóinak is szüksége van egy helyre, ahol lehűthetik magukat.

Gyerekkorom óta rajongok a fociért, de nem értek egyet azzal, hogy a kormány erre a területre tervezi az MTK labdarúgó utánpótlásképzőjét is. Ez ugyan nem egy stadion, de biztos, hogy megint az élsportot kell támogatnunk a tömegsport helyett?

Nem lenne jobb helye ezen a területen egy közparknak, ahol bárki focizhat, futhat vagy kerékpározhat? Ez lenne a kerületi családok érdeke. Egyelőre azonban ez a projekt is csak ígéret, nincs nyoma az építkezés megkezdésének.

Elég volt az üres kampányígéretekből és elég volt abból is, hogy túlárazott gigaberuházásokkal teszi tönkre a Fidesz a városunkat. Csatlakozz a küzdelmünkhöz, és gyere el szavazni az előválasztáson, hogy a legerősebb jelölt szállhasson szembe 2022-ben a Fidesszel! Szavazz Karácsony Gergelyre és rám

Jámbor András, a Diákváros-tüntetés főszervezője, országgyűlési képviselőjelölt Budapest 6-os számú választókörzetében Józsefvárosban, Ferencvárosban, a József Attila-lakótelepen, a hatpárti ellenzéki előválasztáson.”

Fotó: MTI Fotó: Balaton József

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezt mondom én is.
Ehhez a Jámborhoz képest még a legvadabb MSZP-SZDSZ is egy konszolidált valami. A ballib pártok bűne, hogy egy ilyen elmebeteg kommunistát hagynának a saját szavazótáboruk lenyúlásával a parlamentbe juttatni...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés