Tavaly év vége felé támadt egy gondolatunk

2021. szeptember 28. 11:41

Fekete-Győr András
Facebook
Rácáfoltunk az okosakra, a sokat látottakra, a bennfentesekre.

„Tavaly év vége felé támadt egy gondolatunk. Egy gondolat, ami az ellenzék megújításának programjába markánsan illeszkedett. Már akkor tudtuk, hogy ebből nagy felhajtás lesz az ellenzéken belül. Hogy ezt a lépést nagyon nem fogják szeretni néhányan. De úgy voltam vele, hogy ha hiszünk a korszakváltásban (mi tiszta szívünkkel!), akkor kutya kötelességünk kiszemezni a rohadt almákat. És hát mikor, ha nem az előválasztáson?!

A gondolatból lett egy kérdés Hadházy Ákos felé. »Ákos, mit szólnál, ha elindulnánk veled a zuglói Tóth Csaba ellen. Nem lesz egyszerű, állítólag jól bánik a kerti szerszámokkal. De ki, ha te nem?!«.

Ákosnak felcsillant a szeme és az először talán nem is olyan konkrét felkérésre elég hamar igent mondott. Azt pedig nagyon jól tudta, hogy a korrupciónak nincsen színe. Hiszen csak akkor beszélhetünk hitelesen a fideszes politikusbűnözők felelősségre vonásáról, ha az ellenzékkel is kritikusak vagyunk.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ennyi.

Ugye milyen érdekes, hogy nem mondjuk Czeglédy Csabára vonatkozott az a bizonyos "gondolat"... aki mellesleg Tóthtal szemben TÉNYLEGESEN büntetőeljárások (csalásos büntetőeljárasok! KORRUPCIÓ!) terheltje, korábbi elítéltje...

Én elhiszem neki. Akkora esemény volt, hogy máig emlegeti.

Most nem értem. Eredetileg nem arról szólt az előválasztás, hogy majd a szavazóitok eldöntik? Most meg sehol semmi, mindent lebótoltatok előre. Még ez az egy árva választás sem maradt?
Karácsony meg már régen külföldi lapokban közli, hogy ő a jelölt. Mint a Csinibabában. Verseny van, de az öltönyök és kosztümök az eredményhirdetésre elkészültek...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés