ATV: Tóth Csaba a stábjával értekezik a folytatásról

2021. szeptember 25. 19:46

Már a Párbeszéd, a Jobbik és a Demokratikus Koalíció is kiállt Tóth Csaba mögül.

2021. szeptember 25. 19:46
null

Miután a Párbeszéd, a Jobbik és a Demokratikus Koalíció is kiállt Tóth Csaba mögül,

a délután folyamán Tóth a stábjával értékezik az indulásáról

tudta meg az atv.

Mint azt már megírtuk, mostanra a Demokratikus Koalíció és a Jobbik is kifarolt Tóth Csaba mögül.

A DK megvonta támogatását

A DK ma reggeli közleményében arra kérte Karácsony Gergelyt, hogy hivatalosan is jelezze felénk, hogy korábbi személyes jelöltjét, Tóth Csabát már nem támogatja az előválasztáson, és a Párbeszéd már nem jelölőszervezete Tóth Csabának. Emlékeztetünk, hogy a DK korábban is igennel szavazott a Tóth Csaba elleni etikai vizsgálat megindítására, az pont Karácsony Gergely pártjának ellenszavazata miatt nem indulhatott el” – áll a DK által az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A párt közleményében megírta, hogy „ha ez a jelölés megszűnik, akkor az a részünkről automatikusan maga után vonja Tóth Csaba külső támogatásának megszüntetését is. Várjuk tehát Karácsony Gergely tájékoztatását”. Karácsony Gergelytől a párt hivatalos választ nem kapott,

ezért hallgatását beleegyezésnek tekintve a DK támogatását a mai napon megvonta Tóth Csabától,

aki ezután már nem hivatkozhat a DK-ra, mint támogató szervezetre – áll a közleményben, melyet a párt sajtóirodája jegyzett. 

Jakab Péter etikai vizsgálatot indított

Jakab Péter nem véletlenül indított etikai vizsgálatot Tóth Csabával szemben, amely csak azért bukott el, mert az MSZP, Párbeszéd és LMP delegáltjai nem szavazták azt meg. Azzal, hogy Karácsony Gergely felülbírálta saját delegáltja döntését, világossá vált, hogy Tóth Csaba nem felel meg az előválasztás szellemiségének,

– válaszolta a 444-nek a Jobbik, miután Karácsony Gergely a pénteki miniszterelnök-jelölti vitán jelentette be: már nem szavazna Tóthra.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2021. szeptember 26. 10:57
Jövő héten elpattan a bélhúr! Szeptember 27. után, a moslékos idegek már nem bírják tovább a feszítést. A téboly elszabadul. Tóth Csaba, már feni a késeket, kaszákat, kapákat, ásókat. Kalácsony Geli, a hamut is mamunak mondja, Böszméné-Böszme, leüt egy DK-s vezérválasztót, Fekáliásbandi, teljesen felszívódik a semmibe, Bárkizaj, kinevezi magát a DK elnökének, Parizerjakab belép az Annunciáta Nővérek, Gyümölcsoltó Boldogasszony Szolgálói apácarendbe.
feux follets
2021. szeptember 25. 21:33
Elgondolkodtató, hogy mennyire lehet lehet fontos a moslék külföldi finnszírozóinak, hogy ez az izgága Halottlátó - aki alapból kezelhetetlen, összeférhetetlen és még a moslékosoktól is a pokolba kívánt - árulót parlamenti mandátumhoz juttassák. És láthatóan meg is tudják tenni. Ha csak a zuglóiak tavasszal nem állítják meg.
Sanyikám
2021. szeptember 25. 20:48
R. Ott lesz a postás, a rendőr, a villanyszerelő, A szomszéd, a gázos és a díjbeszedő, A handlé, a szódás és a képkereskedő, A házmester, a fia és a kéményseprő. :))
linkeloe
2021. szeptember 25. 20:42
Majd kiretusálják. Mint Trockíjt. Aztán a jégcsákány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik