Már Jakab Péter is kifarolt Tóth Csaba mögül

2021. szeptember 25. 14:14

A Jobbik elnöke nem véletlenül indított etikai vizsgálatot Tóth Csabával szemben, amely csak azért bukott el, mert az MSZP, Párbeszéd és LMP delegáltjai nem szavazták azt meg, írja a 444.

2021. szeptember 25. 14:14
null

„Jakab Péter nem véletlenül indított etikai vizsgálatot Tóth Csabával szemben, amely csak azért bukott el, mert az MSZP, Párbeszéd és LMP delegáltjai nem szavazták azt meg. Azzal, hogy Karácsony Gergely felülbírálta saját delegáltja döntését, világossá vált, hogy Tóth Csaba nem felel meg az előválasztás szellemiségének, így őt a továbbiakban Jakab Péter nem támogatja” – ezt válaszolta a 444-nek a Jobbik, miután Karácsony Gergely a pénteki miniszterelnök-jelölti vitán jelentette be: már nem szavazna Tóthra.

A DK pedig azt közölte: „Amennyiben Karácsony Gergely hivatalosan tájékoztatja a DK-t arról, hogy Tóth Csabát már nem tekinti a saját jelöltjének és a továbbiakban már nem kéri a DK-tól Tóth Csaba támogatását, a DK természetesen azonnal eleget tesz ennek a kérésnek.”

(Fotó: Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. március 16-án.MTI/Kovács Tamás)

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DJDJ
2021. szeptember 25. 16:28
Az árulók hajrá Tóth
wasserwoman
2021. szeptember 25. 16:19
hipokrita,sunyi dolog ez,gyakorlatilag az előválasztás lezajlott,lehet,hogy ez tóth nyer, de ők már nem támogatják?
zrx8
2021. szeptember 25. 16:19
Itt az idő, borítsd az éjjeliedényt, Csaba ! :D
Autoriter
2021. szeptember 25. 15:52
Ebből is látszik, hogy a moslékkoalíciót moslékok alkotják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!