Gulácsiék kiütötték Dárdai Hertháját

2021. szeptember 25. 18:44

A Gulácsi Péterrel és Willi Orbánnal felálló RB Leipzig hazai pályán 6-0-ra kiütötte Dárdai Pál csapatát, a Hertha BSC-t a német labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának szombati játéknapján.

2021. szeptember 25. 18:44
null

Ez volt Dárdai edzői karrierjének legnagyobb különbségű veresége, a Hertha történetében pedig negatív rekordbeállítás.

A hazaiaknál Szoboszlai Dominik ezúttal nem kapott lehetőséget.    

Az Európa-liga nyitókörében múlt csütörtökön a Ferencvárost legyőző Bayer Leverkusen a térdműtétje után lábadozó Szalai Ádámot nélkülöző Mainzot győzte le. A találkozó egyetlen gólját a 18 esztendős Florian Wirtz szerezte, aki sorozatban a negyedik bajnokiján volt eredményes.

Wirtz karrierje során tíz találatnál jár a Bundesligában, 18 évesen és 145 naposan megdöntötte Lukas Podolski rekordját,

utóbbi 18 évesen és 353 naposan volt tízszer eredményes az élvonalban. Elvesztette veretlenségét a VfL Wolfsburg, miután 3-1-re kikapott a Hoffenheim vendégeként.

(MTI)

Fotó: ROBERT MICHAEL / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cserna János
2021. szeptember 25. 19:31
A Hertha és a Lipcse nem súlycsoport. A berliniek a kiesés ellen kell küzdjenek. Az már remek lesz, ha a középmezőny alját elcsípik.
Camael
2021. szeptember 25. 19:17
tudnék a Herthanak egy jó kapusedzőt ,csak hát nem elég PC
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik