Hangosbeszélőn buzdítják a zuglóiakat arra, hogy Tóth Csabára szavazzanak, Hadházy az OEVB-hez fordul

2021. szeptember 24. 15:53
Tovább dúl a harc a két jelölt között.

Tovább folytatódik a Hadházy-Tóth Csaba háború a zuglói előválasztáson. Ismert: a szocialisták helyi erős embere, a választókerületet 2018-ban megnyerő Tóth Csaba ellen momentumos támogatással indult el Hadházy Ákos.

Bár Karácsony Gergely és a Jobbik is Tóthot támogatta, az egy héttel ezelőtti Tóth-Hadházy-vitán az egykori LMP-társelnök konkrétumokkal is előállt, ennek nyomán pedig Jakab etikai vizsgálatot kezdeményezett Tóth Csaba ellen. Ám ez sikertelenül zárult, nem volt meg a kellő számú szavazat a folyamat folytatásához.

Most Hadházy legfrissebb Facebook-videójáról úgy tűnik, Tóth Csaba ellentámadásba lendült.

A pénteken közzétett felvétel tanúsága szerint ugyanis hangszórós furgonk járják a XIV. kerületet, és arról tájékoztatják a lakosságot, hogy „Hadházy Ákos lejáratókampányt folytat országgyűlési képviselőnk, Tóth Csaba ellen”.

A hang azt is hozzáteszi, hogy a zuglói politika nem épülhet hazugságra. „Ezért szavazz Tóth Csabára, akit Dobrev Klára, Karácsony Gergely és Jakab Péter is támogat” – hangzik el a felvételen.

„A szöveg szinte egyetlen mondata sem igaz: eleve nincs semmiféle etikai bizottság, az Országos Előválasztási Bizottság pedig nem állapított meg semmit, csak az MSZP, a Párbeszéd és az LMP szavazataival úgy döntött, hogy nem kíván vizsgálatot indítani a kamu gyártelep ügyében” – kommentálja a hallottakat Hadházy, aki posztjában bejelenti: a hazug kampány miatt haladéktalanul az OEVB-hez fordul.

A videót ide kattintva nézheti meg!

 

 

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hogy fognak ezek unatkozni ha végleg bezár a homokozó.............

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés