A nagy Jobbik-sejtés

2021. szeptember 24. 10:14

Seres László
Azonnali.hu
A kormányváltás érdekében a baloldali ellenzék szembeköpi a saját ígéreteit, morálját, megszegi a közösen elfogadott ellenzéki együttműködési dokumentumot, és nagy ívben tesz a rasszizmus áldozataira.

„Mintha csak tegnap történt volna: egy jobbikos országgyűlési képviselőről kiderült, hogy 2011-ben beleköpött a holokauszt áldozatainak emléket állító Duna-parti vascipők egyikébe. »Ma délután egy kis feltöltődésre vágytam, ezért meglátogattam a Duna-parton, a képen látható vidám helyet. A kép a cipőbe köpés után készült. Mindenkinek ajánlom, hogy ha szomorú vagy fáradt, látogasson el ide, megjön a kedve folytatni a munkát, amit őseink sajnos nem fejeztek be!« – írta derűs kommentjében Kulcsár Gergely.

Az ügyet 2015-ben a DK robbantotta, arra kérve a legfőbb ügyészt, hogy indítson vizsgálatot a parlamenti náci ügyében. Gréczy Zsolt akkori szóvivő közölte: »egyszer és mindenkorra le kell számolni azzal, hogy a Jobbikot bárki is szalonképes pártnak tekinti. A Jobbikkal nem tárgyalni kell, a pártnak azokat a képviselőit, akik ilyen nézeteket vallanak, egész egyszerűen ki kell iktatni a közéletből«.

A Jobbik azzal zárta le a maguk részéről az ügyet, hogy Kulcsár »megbánta a tettét, amit hirtelen felindulásból követett el«, különben is, ez egy »négy évvel ezelőtti magánlevelezés«. A párt azonban csak 2020-ban engedte el Kulcsár kezét. Egy évvel korábban még a Momentum és az LMP támogatásával indult volna egyéni jelöltként Debrecenben (mondván, mindenki változhat, kapnia kell egy esélyt), de visszalépett, majd 2020 májusában ki is rakták a pártból.

Hogy mindez miért érdekes ma? Mert nemcsak az állítólag nácitlanított Jobbik működésmódjára, de a fent említett baloldali pártok mai hárító mechanizmusaira, képmutatására is szépen rávilágít. A Jobbikot ők segítették hatalomrakerülési célból szalonképessé tenni, együttműködnek vele, a nem is olyan régen még náci nézeteket vallókat pedig nem kiiktatják a közéletből, hanem beiktatják közös képviselőjelöltnek.”

Nyitókép: Debrecen, 2015. július 5.
Kulcsár Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője, a Jobbik Hajdú-Bihar megyei elnöke beszél a párt demonstrációján a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal debreceni befogadó állomásának közelében 2015. július 5-én. A Jobbik politikusai szerint azonnal zárttá kell tenni a debreceni menekülttábort és az ország többi, bevándorlókat befogadó állomását.
MTI/Czeglédi Zsolt

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A zsidó-náci paktumnak hagyománya van:
A Transfer (átutalási) Egyezményt, három hónapos tárgyalássorozat után, 1933. augusztus 25-én írta alá a Németországi Cionista Szövetség, a náci Németország gazdasági hatósága és az Anglo-Palesztin Bank (a Zsidó Ügynökség utasításai szerint). Az egyezmény célja az volt, hogy segítse a német zsidók kivándorlását Palesztínába. Mialatt ez segítette a zsidók kivándorlását, arra kényszerítette őket, hogy lemondjanak javaik többségéről Németország javára mielőtt elmennének. Ezeket a vagyonokat később megkapták a Palesztínába való átutalásuk által, mint német export.

Seres, túl későn gondolkodsz azon, hogy az "enberbarát" libsik csak kihasználják más szenvedéseit, nyomorát, úgymond a zsidókét, a cigányokét, a buzikét, a szexuálisan megalázottakét, a négerekét, valamint kihasználják az éghajlat változást is.

"A kormányváltás érdekében a baloldali ellenzék szembeköpi a saját ígéreteit, morálját, megszegi a közösen elfogadott ellenzéki együttműködési dokumentumot."

A nagy ember Winston Churchill is hasonló morállal rendelkezett. Akármilyen valótlanságot legyűrt követői torkán, ha érdekei így kívánták.
A második világháború alatt és azt követően is Moszkvában dolgozó brit tolmács,
Hugh Lunghi a XX. század legfontosabb tanácskozásai közül jó néhánynak volt a szemtanúja.
A BBC HISTORY NEMRÉG MEGJELENT SZÁMÁBAN
beszámol arról, hogy Churchill egyszer így nyilatkozott a bolsevik diktátorról:
„SZERINTEM SZTÁLIN AZ EGYIK LEGHUMÁNUSABB EMBER A VILÁGON.”

Válaszok:
Box Hill | 2021. szeptember 24. 12:27

Elmentem és leszavaztam az előmicsodán. Jakab Péterre és a
leghülyébb egyénire voksoltam. Elhoztam 2 tollat emlékbe.

Válaszok:
Agnieszka | 2021. szeptember 24. 13:21

Amikor Churchill 1942 augusztusában Moszkvába látogatott, hogy elmagyarázza Sztálinnak miért nem tudják a második frontot megnyitni a “szövetséges” nyugati hatalmak, a hangulat igen fagyos volt. Sztálin rámutatott, hogy a Vörös Hadsereg naponta veszít 10,000 embert és kockázatvállalás nélkül nem lehet háborút vívni.

A vacsora során Churchill vette magának a bátorságot és megkérdezte Sztálint: a mostani problémák kezelése nehezebb, mint a parasztok erőszakos kolhozosítása volt?
Nem - válaszolta Sztálin – az sokkal nehezebb volt.
- Mit csináltak mind a kulákokkal? – kérdezte Churchill.
- Megöltük őket – válaszolta Sztálin.
Forrás: Laurence Rees: Behind Closed Doors, Stalin, the Nazis and the West, BBC Books, 2008, 160.old. (Zárt ajtók mögött – magyarul is kapható)

Gratula. Elég kis településen lakom és a regisztrációtól is félek ezért eddig passzoltam, de Ti nagyon rendesek vagytok. Lehet, h. szemrebbenés nélkül kéne azt beírni, ami az ember eszébe jut és nagyjából mindegy, h. a márki v. a Jákob, bár az utóbbi a nyerő dezinformáció..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés