Kadirov: A Csecsen Köztársaságban nincsenek buzeránsok

2021. szeptember 23. 14:12

Ramzan Kadirov visszaszólt Joe Bidennek, aki szerinte „a világ legproblémásabb, legagresszívabb országát” vezeti.

2021. szeptember 23. 14:12
null

Visszaszólt Bidennek a csecsen elnök – derül ki a Moscow Times cikkéből. Minap ugyanis az ENSZ közgyűlésén mondott beszédében az amerikai elnök a következőket mondta: „Mindannyiunknak meg kell védenünk az LMBTQ személyek jogait… legyen szó akár Csecsenföldről, akár Kamerunról, akár más országról”.

Ezt nem hagyta szó nélkül Ramzan Kadirov, aki a közösségi médiában vágott vissza. „Biden annyira abszurd kijelentést tett, amire válaszul csak annyit tehetek, hogy meghívom hozzánk, hogy a saját szemével láthassa, a Csecsen Köztársaságban nincsenek buzeránsok” – olvasható Kadirov – akit egyébként a hétvégi oroszországi választásokon a hivatalos adatok szerint 99,7 százalékkal választottak újra – posztjában. 

A csecsen elnök a Telegram üzenetküldő alkalmazáson gúnyolni kezdte Bident, aki szerinte „a világ legproblémásabb, legagresszívabb országát” vezeti.

Biden, akinek országa minden muszlim államra haragszik, légibombákkal szántja fel az arab világot, és szégyenszemre vonta ki csapatait Afganisztánból, hirtelen minden ok nélkül kezdte el emlegetni a Csecsen Köztársaságot. Még ki sem hevertük számos korábbi nevetséges kijelentését és cselekedetét az Egyesült Államok elnökeként, és máris újabb furcsa és abszurd kijelentéssel örvendeztet meg bennünket” – írta a csecsen vezető.

Elmúlt évekbeli híradások szerint a csecsenföldi melegek rendszeres támadásoknak, üldöztetéseknek vannak kitéve.

Nyitókép: MTI Fotó: Horváth Júlia

Kapcsolódó cikkek

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
artfx
2021. szeptember 27. 10:10
jól példázza az egyszerű fideszes arcok világát, hogy rajonganak egy muszlim minidiktátor melegellenes kirohanásáért.... A "polgári Magyarország" letéteményesei..... :)
bunko_jobbos
2021. szeptember 25. 21:14
1. BIZTOS, HOGY VANNAK ARRAFELÉ IS BUZIK, MINT MINDENÜTT. Ráadásul az iszlámmal ez nem ellentétes annyira. 2. A buzikkal nem az a baj, hogy léteznek, hanem a nagy pofájuk, ami mostanában van. Régebben (főleg a Kádár-rendszerben) volt valamiféle normális egyensúly: ők nem pofáztak hangosan, a többség meg békén hagyta őket. Szerintem az nagyon jó helyzet volt. Emlékszem, ha szóba került, hogy valaki buzi a városban, akkor csak elnéző kuncogás volt a válasz. Nem szeretnék olyan országban élni, ahol a buzik uralkodnak, de olyanban sem, ahol muszlimok, és konkrétan ez a Karimov, vagy ki. 4. Ha valaki lehengerlően nyer egy választáson, az akkor olyan 65%-ot szokott jelenteni. Ez a 99%-os arány valami vicc, sima csalás.
Drazsé
2021. szeptember 25. 13:08
Ahogy a fideszben sincsenek buzeránsok.
Louie001
2021. szeptember 25. 12:02
állampárti orbánisták, mindent elmond rólatok, hogy ezt az utolsó gazembert támogatja itt jó néhányotok, és biztos vagyok benne h a kb 1-1,2 millió fős keménymag nagy része is jobban kedveli Kadirovot v Putyint, mint Bident, Merkelt. ez nektek a kereszténykonzervativizmus, komcsik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik