Kábítószer birtoklásáért tartóztatták le korábban a CNN-es riportert

2021. szeptember 23. 13:12

A magyar gyermekvédelmi törvényt kritizáló CNN-es újságírót 2008-ban letartóztatták a nyakában egy kötéllel, ami a nemi szervéhez volt rögzítve. Richard Quest egy évvel később arról beszélt, megbánta a történteket.

2021. szeptember 23. 13:12
null

Amint arról tegnap beszámoltunk, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter ismét interjút adott a CNN-nek. A műsor a nemrég elfogadott gyermekvédelmi és pedofilellenes törvénycsomagról szólt, a homoszexualitását nyíltan felvállaló riporter, Richard Quest például ezt a kérdést címezte legelőször a tárcavezetőnek: „Miniszter úr, ön is jól tudja, hogy meleg vagyok. Így rám is vonatkozik ez a törvény? Ön engem pedofilnak tart?” Erre reagálva Szijjártó azt felelte: „Tisztelem azt a tényt, hogy kezében tartja a jogszabály egy példányát, mivel a közelmúltban bármikor bárkivel vitáztam erről, úgy kellett vitáznom, hogy tudtam, a partnerem soha nem olvasta a törvényt.

És tisztelem azt az életmódot, amit ön választott és a jogszabály is tiszteletben tartja minden felnőtt, tizennyolc év feletti személy jogát, hogy olyan életmódot válasszon, amilyet élni akar.”

Hangsúlyozta továbbá, a jogszabály a gyerekeket védi, a szülőknek adja vissza a gyermekek nevelésének kizárólagos jogát.

Az Origo – külföldi lapokra hivatkozva – ma arról írt, hogy a CNN újságíróját 13 éve kábítószer birtoklása miatt tartóztatták le, az őrizetbe vétel pillanatában egy kötél volt a nyakában, ami a nemi szervéhez volt rögzítve, autójában pedig szexuális segédeszközöket is találtak a nyomozók. A vádak elejtéséért cserébe Richard Quest vállalta, hogy egy hat hónapos drogterápián vesz részt, de az nem derült ki, hogy az egyébként hajnali 3 óra 40 perckor a New York-i Central Parkban tartózkodó Questen mi célt szolgált a nemi szervéhez rögzített kötél.

A CNN műsorvezetője egy évvel később interjút adott a The Guardiannak, amelyben arról beszélt, hogy megbánta a történteket, a családja és a barátai segítettek neki a rehabilitáció alatt.

Címlapkép forrása: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2021. szeptember 24. 17:00
A CNN egy éves kitartó aknamunkával "választatott" egy demens elnököt, egész Amerika szégyenére! Milyen elvek szerint dolgoznak ott?
smarton84
2021. szeptember 24. 10:10
Szijjártó szerint -követve a logikáját- az, hogy ő heteroszexuálisként él, az egy választás volt. Beszédes, lesz még itt ereszen iszkolás.
Armageddon
2021. szeptember 24. 08:19
Csak azt a mit tőled kapok haramia tücsök!
elfújta az ellenszél
2021. szeptember 23. 19:50
Nem a farka volt a nyakához kötve, hanem fordítva. Így lehet kézen állva saját szájba vizelni. Pure joy for a gay
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik