Kábítószer birtoklásáért tartóztatták le korábban a CNN-es riportert

2021. szeptember 23. 13:12
A magyar gyermekvédelmi törvényt kritizáló CNN-es újságírót 2008-ban letartóztatták a nyakában egy kötéllel, ami a nemi szervéhez volt rögzítve. Richard Quest egy évvel később arról beszélt, megbánta a történteket.

Amint arról tegnap beszámoltunk, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter ismét interjút adott a CNN-nek. A műsor a nemrég elfogadott gyermekvédelmi és pedofilellenes törvénycsomagról szólt, a homoszexualitását nyíltan felvállaló riporter, Richard Quest például ezt a kérdést címezte legelőször a tárcavezetőnek: „Miniszter úr, ön is jól tudja, hogy meleg vagyok. Így rám is vonatkozik ez a törvény? Ön engem pedofilnak tart?” Erre reagálva Szijjártó azt felelte: „Tisztelem azt a tényt, hogy kezében tartja a jogszabály egy példányát, mivel a közelmúltban bármikor bárkivel vitáztam erről, úgy kellett vitáznom, hogy tudtam, a partnerem soha nem olvasta a törvényt.

És tisztelem azt az életmódot, amit ön választott és a jogszabály is tiszteletben tartja minden felnőtt, tizennyolc év feletti személy jogát, hogy olyan életmódot válasszon, amilyet élni akar.”

Hangsúlyozta továbbá, a jogszabály a gyerekeket védi, a szülőknek adja vissza a gyermekek nevelésének kizárólagos jogát.

Az Origo – külföldi lapokra hivatkozva – ma arról írt, hogy a CNN újságíróját 13 éve kábítószer birtoklása miatt tartóztatták le, az őrizetbe vétel pillanatában egy kötél volt a nyakában, ami a nemi szervéhez volt rögzítve, autójában pedig szexuális segédeszközöket is találtak a nyomozók. A vádak elejtéséért cserébe Richard Quest vállalta, hogy egy hat hónapos drogterápián vesz részt, de az nem derült ki, hogy az egyébként hajnali 3 óra 40 perckor a New York-i Central Parkban tartózkodó Questen mi célt szolgált a nemi szervéhez rögzített kötél.

A CNN műsorvezetője egy évvel később interjút adott a The Guardiannak, amelyben arról beszélt, hogy megbánta a történteket, a családja és a barátai segítettek neki a rehabilitáció alatt.

Címlapkép forrása: Facebook

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csatornán tud-e közlekedni?

Nincs. Ezek a példaképek és a megmondók. Kb. mint Magyarországon volt.

Jól látod a helyzet szignatúráját, csak szart se ér.
Azért ez nagyobbat szól, mint ha a nyakadra kötöd a farkad, nem igaz?
"Esernyőt adott a csatár, sárga lappal büntették érte
2021.09.23. 16:19
Lucas Paquetá, az Olympique Lyon brazil csatára megpróbálta beesernyőzni ellenfelét – átemelni fölötte a labdát –, és bár a trükk nem igazán sikerült, a játékvezető sárga lappal sújtotta, mert szerinte ezzel a technikai mutatvánnyal megalázta a Troyes játékosát. Neymar honfitársa védelmére kelt a közösségi hálón.
Már 3–1-re vezetett a Lyon a Ligue 1 szerda esti mérkőzésén a Troyes ellen, az utolsó másodpercek peregtek, amikor Lucas Paquetá – a harmadik lyoni gól szerzője – megkísérelt egy esernyőcselt, pontosabban lambrettát, ami azt jelenti, hogy a két sarka közé veszi a labdát, és átemeli az ellenfele feje fölött. A trükk nem jött be, a védőről visszapattant a labda, végül Stephanie Frappart játékvezető sárga lapot adott a 24 éves brazilnak – aki mellesleg a harmadik lyoni gólt szerezte, és az előző meccsen is betalált a PSG ellen –, mert véleménye szerint meg akarta alázni Troyes védőjét a játszótéri trükkel.

Az eset – mármint a játékvezető ítélete – minimum véleményes, és Neymar Jr., Paquetá honfitársa nem is állta meg, hogy ne nyilvánítson véleményt. Tömören csak annyit közölt közösségi oldalán a PSG brazil sztárja, hogy ez már a szép játék, a joga bonito halálát jelenti, ha egy cselért megbüntetnek valakit."
Működik a magyarokat eltiltató UEFA -- FARE nevű ügynökségének elfajzott zsidója: Piara Powar. Az elfajzottzsidó-őrület zavartalanul, győzedelmesen dübörög, minden km-kőnél és a között...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés