Egészen arcátlan már az a megkülönböztetés, amelyet Orbánék alkalmaznak

2021. szeptember 22. 14:05

Karácsony Gergely
Facebook
Minket nem érdekel, milyen színű a polgármesterek pártkönyve, csak az, hogy a budapestieket szolgáljuk.

„Kedd este jelent meg az a kormányrendelet, amely szerint kizárólag a fideszes vezetésű kerületek kapnak fejlesztési támogatásokat, az ellenzékiek pedig lássunk csodát, valahogyan megint kimaradtak a felsorolásból. Egészen arcátlan már az a megkülönböztetés,  amelyet Orbánék alkalmaznak a fideszes és nem fideszes önkormányzatokkal szemben.

Ez a határozat is azt mutatja, számukra kevesebbet ér az az állampolgár, aki olyan településen vagy kerületben él, ahol nem kormánypárti a polgármester. Szerintük azok a budapestiek, akik ma többségben is vannak a fővárosban nem érdemlik meg, hogy fejlődjön lakóhelyük, hogy élhetőbb legyen a környezetük.

Amikor politikai rendszerváltásról beszélek, erre gondolok: le kell számolnunk ezzel az atyámfia világgal, ahol csak az kap, aki az ő emberük, aki pedig nem, azt ott gáncsolják, ahol tudják. A Fővárosi Önkormányzat azokat a kerületeket támogatta, ahol szükség volt felújításra, minket nem érdekel, milyen színű a polgármesterek pártkönyve, nekünk csak az a fontos, hogy a budapestieket szolgáljuk, az ő érdekeiket nézzük. 

Amikor Budapestért küzdök, az önkormányzatiságért küzdök. Amikor az önkormányzatiságért küzdök, akkor minden egyes magyar település érdekeiért küzdök. A kormányváltással minden egyes magyar település nyerni fog. Mert nem Budapest vagy vidék, csakis vidék és Budapest, a közös haza.”

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 89 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aha. Láttuk 2002-2010 között.
Úgy, hogy előtte pontosan ugyanezeket a lózungokat ugattátok, mint most.

Ceterum censeo... SOHA TÖBBÉ MSZP-DK-STB.-T!

Gelgő! Amit te elvettél, azt kapják vissza ezek a kerületek:-)

Furcsáltam is, hogy Magyarországon miért van köze az országos pártoknak az önkormányzatokhoz. Nincs olyan, hogy liberális kátyúzás és szocialista kátyúzás.

Kalácsony Gelgely azt mondta, ha minelnök lesz, utasítani fogja a NAV-ot, hogy zárolják azoknak a fideszeseknek a számláit, akikre ő rámutat.
Gelgő Gyulcsany zsebéből bújt elő, hiszen évekig az asszisztense volt. Bizonyára emlékszik arra, amikor az akkori APEH vizsgálatot rendelt el a fideszes vezetők ellen. Érdekes módon egymás utáni sorszám szerepelt a leveleken. Az APEH vezetője akkor egy nő volt és amikor rákérdeztek, hogy lehet ez? Azt mondta, hogy ezt dobta a gép.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés