A Momentum mégis kész Tóth Csabát támogatni

2021. szeptember 21. 11:04
Fekete-Győr András meggondolhatta magát, hiszen korábban még mindenkit kivett volna „az ellenzék soraiból, akikre a korrupció árnyéka vetült az elmúlt időszakban”.

„Hadházy Ákos kell Tóth Csaba helyett. Ki kell vennünk azokat az elemeket az ellenzék soraiból, akikre a korrupció árnyéka vetült az elmúlt időszakban” – szögezte le Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje a baloldali előválasztás első „miniszterelnök-jelölti egyetértése” során (mint arról korábban írtunk, miniszterelnök-jelölti egyetértést és adóemelési javaslatot hozott a sokat várt baloldali vita – a szerk.).

Fekete-Győr András meggondolhatta magát

A Telex keddi írásából azonban kiderül: Fekete-Győr András meggondolhatta magát a zuglói jelöltek támogatása kapcsán. Mint írják: „fájó szívvel, de Tóth Csabát is támogatná a Momentum”.

Mi kötöttünk egy megállapodást, hogy mindenkit támogatunk, akit az előválasztáson részt vevők demokratikus úton megszavaznak”

– idézi a portál a lila párt politikusát.

Nem csitulnak az ellentétek a zuglói szocialisták és Hadházy között

Mint arról korábban írtunk: Horváth Csaba végül feljelentette Hadházy Ákost. „Bocsánatkérés helyett, kevélykedés és újabb hazugság volt Hadházy Ákos egykori fideszes képviselő válasza, ezért Zugló Önkormányzata megtette a feljelentést jó hírnév megsértéséért, rágalmazásért” – közölte a zuglói önkormányzat, aki továbbá felszólította Hadházyt arra is: „ne bújjon mentelmi joga mögé Hadházy Ákos! Ha olyan bátor és biztos magában, kérje mentelmi jogának felfüggesztését és ne akadályozza az eljárást”.

Hadházy Ákos reagált

A független képviselő elmondása szerint sajnálja azt, hogy szerinte a zuglói önkormányzat mindenképpen szeretné elterelni a figyelmet az lényegről és csak az ő személyét próbálják támadni. A politikus továbbá azt javasolta Horváth Csabáéknak, hogy „ha tényleg szeretnének elégtételt venni, akkor polgári pert indítsanak ellenem, ott nem véd a mentelmi jog”.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sajnos a Mandi címadása teljes mértékben megtévesztő, nem egyezik meg a cikk tartalmával, valamint az eredeti Telex címmel sem.

Ilyent azért nem kellene!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés