Ezért győzhet mégis Tóth Csaba Zuglóban

2021. szeptember 18. 13:17

Tóth Csaba Tibor
Azonnali.hu
A legnagyobb ellentmondások, harcok és botrányok Budapesten történtek.

„Eljött az előválasztási kampány hivatalosan utolsó napja is: péntek este kampányzáró rendezvényekre került sor, mindenki rendbe szedi a sorait, elhangzanak a legutolsó kortesbeszédek is, majd szeptember 18-tól elindul a szavazási folyamat, amelynek a végén ki fog derülni, milyen képviselőket állít ki az ellenzék Orbán Viktor és a Fidesz ellen.

A kampány sok helyen éledt fel az augusztusi-szeptemberi időszakban, de a legnagyobb ellentmondások, harcok és botrányok Budapesten történtek.

Ezek közül kiemelkedik 1-es számú közszereplő-névrokonom (van még egy pár...), Tóth Csaba zuglói MSZP-s képviselő húzása, amellyel a legutolsó pillanatban hátrált ki a partizán vitájából, amelyet rajta kívül minden párttársa és szövetségese vállalt 31 körzetben.

Tóth egyrészt a vitát szervező és moderáló Gulyás Mártonnal szemben fogalmazott meg elfogultságára utaló vádakat, sőt, fel is jelentette rágalmazásért, másrészt pedig bejelentette, inkább a Zugló tévében – egy önkormányzati szerződés alapján működő kerületi magámédiában – szeretne vitázni.

Az általa kifogásolt állítások egy széles körben ismert, Karácsony Gergely egy korábbi kiszivárgott privát beszélgetésében is fölmerülő vádakra vonatkoztak, amelyek szerint Tóth elvileg bűnös üzelmekkel irányítja választókerületét.

Abba most nem mennék bele, mi bizonyítható ezekből a vádakból és mi nem, ideális esetben ez mind a jogszolgáltatás és a bűnüldöző szervek dolga lenne. Ugyanakkor a Tóth Csaba ellen helyi civilek, Márki-Zay Péter mozgalma, a Kutyapárt és a Momentum támogatásával elinduló Hadházy Ákos az ugyancsak MSZP-s és párbeszédes 14. kerületi önkormányzat egy telekeladásával kapcsolatban is felvetette már, hogy főleg ingatlanbiznisszekben nyilvánulhat meg a tisztességtelenség.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mindenki Tóth Csaba! :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés