Már a saját pártcsaládjának is kezd kínos lenni Cseh Katalin?

2021. szeptember 17. 8:06

Kontra
Kontra
Ez azért volt ciki, mert Cseh Katalin folyton fideszes korrupcióval kampányolt.

„Úgy hírlik, Cseh Katalin botránya és az adóelkerülés már zavarja a Renew Europe liberális pártcsaládot is. Sőt V4NA Nemzetközi Hírügynökség szerint a frakcióból való kizárása is szóba került.

A Kontra is több ízben beszámolt a Momentum EP-képviselőjének botránysorozatáról. Egy oknyomozó portál megírta, hogy a momentumos politikus családi cége, valamint a hozzájuk lazán kapcsolódó cégek együttesen 4,5 milliárd forint európai uniós támogatást és 300 millió forintnyi közbeszerzést nyertek el.

Ez főként azért volt ciki, mivel Cseh Katalin folyton fideszes korrupcióval és az EU-s pénzcsapok elzárásával kampányolt. De utánanézünk Cseh Katalin édesapja egyéb céges érdekeltségeinek, amelyből azt láttuk, hogy a magát az átláthatóság és tisztesség élharcosának beállítani szándékozó politikus és családja céges működése a mintapéldája az adóelkerülő üzletelésnek. Cseh Tibor és üzlettársai ugyanis több cégben halmoztak fel akár 100 millió forint feletti adótartozást, majd ezután – javarészt felszámolással – bedöntötték a vállalkozásokat.”

Fotó: Cseh Katalin, Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés