Itt van, amire mindenki várt: kijött Csordás Anett teljes kampánydala (videó)

2021. szeptember 17. 14:29
A videóban megjelenik Szél Bernadett. Önnek meghozta a kedvét a nóta, hogy Csordás Anettre szavazzon a józsefvárosi ellenzéki előválasztáson?

Így rappel Szél Bernadett – írtuk kedden annak apropóján, hogy az országgyűlési képviselő kitett a közösségi oldalára egy videót, amin éppen Csordás Anettet – a józsefvárosi előválasztáson induló momentumos jelöltet – támogató dalt rappel.

Most maga a képviselő-jelölt-jelölt tette közzé a teljes verziót, íme:

 

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát, én biztosan NEM szavaznék Csordás Anettre, de lám, megtanultam a nevét és ami keveset láttam a reppelésből, az szerintem NAGYON ügyes volt. Bármilyen szomorú, de úgy látszik, NEM a Józsefvárosért tettek számítanak, hanem a közvetítésük, esetenként a semmiről. Nagyon az elején leállt, abból a kevésből nekem ez jött le.

Úristen, ez a kép... ezt nem merem megnyitni!

Na, megvan, hol lesz ezeknek pénze mindenre: A bérek csak inflációkövetők lesznek. Kiváncsi vagyok mit szólnak majd ehhez
a szakszervezetek. A munkáltatók röhögnek a markukba!

Belenéztem, a kampánydalok skáláján egy középszart adnám neki. Az énekhang, meg a videó nem túl jó, a szöveg viszont jobb a valószínűleg jóval nagyobb büdzséből készült "Élni hívlak"-hoz képest, mert pl. _rímel_!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés